Tuesday, 25 June 2013

Sedapnya Bersama Garden Recipe


Garden Recipe


Garden Recipe


 

Kali ini makan dekat Garden Recipe, Aeon Bandar Raya Melaka bersama dengan rakan iaitu Faiq dan juga Kali pertama mencuba makanan dari Restaurant Garden Recipe. Untuk menu makanan, banyak pilihan untuk di order berbanding menu untuk minuman yang hanya menyediakan minuman buah-buahan dan teo sebagai menu minuman utama, sebenarnya nak order milk atau oreo shake tapi memang tak ada. So, aku pilih teo lemon. Harga pula boleh tahan, ada yang murah dan ada yang mahal. Yang penting Makanannya memang sedap dan Marvelous. Syukur di beri nikmat makanan. ALHAMDULILLAH.

Lorem ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

11 comments:

  1. wahhhh hidangan yang menarik

    ReplyDelete
  2. wah sedapnye makanan ni..aduh rasa lapar plak..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Wahhh sedapnya..harga punnn juga berpatutan..hehe..nk yang mahal ambik yang mahal..hehe

    ReplyDelete
  4. nampak sedap. apa nama nasi goreng ni yer...

    ReplyDelete
  5. tue diaaaaa... nyum..nyum..

    ReplyDelete
  6. kalo tak silap nasi goreng + grilled chicken + fuit + soup. Lagi 1 tu nasi Lemak special, 2 ayam tuuu..haha

    ReplyDelete
  7. apa khbar,,

    wah sedap dan meneyelerekan ini. jika ada orang yang belanja saya suka heee

    ReplyDelete
  8. dari segi rupa memang sedap tu..

    ReplyDelete
  9. nampak sedikit je nasi tu
    boleh kenyang ke, bro?

    ReplyDelete
  10. Aeon Bandaraya Melaka? Tempat lepak gua nie huhu

    ReplyDelete
  11. macam boleh tahan aje harganya ni. Sekali skala apa salahnya kan.

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon