Sedapnya Bersama Garden Recipe - adarain

Tuesday, 25 June 2013

Sedapnya Bersama Garden Recipe


Garden Recipe


Garden Recipe


 

Kali ini makan dekat Garden Recipe, Aeon Bandar Raya Melaka bersama dengan rakan iaitu Faiq dan juga Kali pertama mencuba makanan dari Restaurant Garden Recipe. Untuk menu makanan, banyak pilihan untuk di order berbanding menu untuk minuman yang hanya menyediakan minuman buah-buahan dan teo sebagai menu minuman utama, sebenarnya nak order milk atau oreo shake tapi memang tak ada. So, aku pilih teo lemon. Harga pula boleh tahan, ada yang murah dan ada yang mahal. Yang penting Makanannya memang sedap dan Marvelous. Syukur di beri nikmat makanan. ALHAMDULILLAH.
Comments

11 komentar

wahhhh hidangan yang menarik

wah sedapnye makanan ni..aduh rasa lapar plak..huhuhu

Wahhh sedapnya..harga punnn juga berpatutan..hehe..nk yang mahal ambik yang mahal..hehe

nampak sedap. apa nama nasi goreng ni yer...

tue diaaaaa... nyum..nyum..

kalo tak silap nasi goreng + grilled chicken + fuit + soup. Lagi 1 tu nasi Lemak special, 2 ayam tuuu..haha

apa khbar,,

wah sedap dan meneyelerekan ini. jika ada orang yang belanja saya suka heee

dari segi rupa memang sedap tu..

nampak sedikit je nasi tu
boleh kenyang ke, bro?

Aeon Bandaraya Melaka? Tempat lepak gua nie huhu

macam boleh tahan aje harganya ni. Sekali skala apa salahnya kan.


EmoticonEmoticon