√ Pengenalan - Adarain


Pengenalan Blog

www.adarain.com  merupakan sebuah laman blog peribadi yang baru bermula beroperasi pada bulan Mei 2013 sehinggalah sekarang. Menceburi bidang blog sejak tahun 2009 lagi dengan menggunakan perkhidmatan blogger (Blogspot) kemudian berpindah ke hosting wordpress.

Tentang Adarain

Berpengalaman dalam dunia penulisan hampir enam (6) tahun serta berkemahiran dalam menulis review dan apa jua infomarsi yang berkaitan dengan produk/Perkhidmatan.

Penulisan dalam blog ni akan memastikan maklumat yang ditulis ini adalah tepat dan tidak lari dari fakta sebenar. Jika ragu-ragu dengan maklumat yang disebarkan oleh orang lain maka akan diteliti terlebih dulu sebelum dikongsikan penulisan dengan orang lain.

Penulis yang sentiasa mengentam seseorang tanpa bukti, menyebarkan fitnah, memutar belitkan fakta akan menyebabkan martabat sebagai penulis adalah rendah dan tidak beretika serta dilabel sebagai penulis murahan kerana hanya mengejar traffik semata2x tanpa fakta yang betul.

Akhirnya, blog ini bagi saya adalah satu kepuasan kerana dapat menulis di samping memberikan 'perasaan' serta perkongsian ilmu kepada orang ramai.

Pengenalan