Jom Ke Legoland Dari Published2u.com - adarain

Friday, 3 January 2014

Jom Ke Legoland Dari Published2u.com

Taman Tema Legoland


Selain teman tema yang ada di Genting Highland, taman tema Legoland juga mempunyai ciri-ciri keistimewaan yang tersendiri yang mampu menarik perhatian orang ramai dengan bangunan-bangunan dan permainan buatan dari lego sendiri.

[caption id="" align="aligncenter" width="341"]Jom Ke Legoland Dari Published2u.com laman web Legoland Malaysia[/caption]

Legoland merupakan salah satu taman tema berstatus antarabangsa dan pertama di asia yang ada di Johor Bahru, Malaysia. Satu perkara yang patut dibanggakan sebagai rakyat Malaysia kerana mempunyai taman tema yang sesuai untuk seisi keluarga.

Siapa yang tak nak pergi ke Legoland yang menjadi satu lambang kemeriahan buat Malaysia bukan? Keterujaan semakin menebal apabila sebahagian rakan-rakan yang sudah pergi ke legoland dan ditambah pula dengan memuat naik gambar Legoland tersebut di laman sosial menjadi keinginan ke sana begitu tinggi.

Around The World


[caption id="attachment_1315" align="aligncenter" width="320"]Jom Ke Legoland Dari Published2u.com Jom Ke Legoland Dari Published2u.com[/caption]

Apakah yang sedang dibuat oleh saudara Zulqarnain dalam gambar di atas? gaya seperti itu seolah-olah sedang menunjukkan bahawa dunia ini aku yang punya atau mungkin ingin menjadi pembaca bagi ramalan cuaca dengan senyuman yang menggoda habis pasti membuatkan penonton terpukau atau mungkin ingin menjadi world model. Banyak pula sangkaan, tapi mesti saudara ada pasang niat untuk travel satu dunia, itu yang snap dengan gambar bumi.

Kalau tengok gambar tersebut dengan teliti ada perkataan KLIA dan Samsung. Berkemungkinan besar gambar yang diambil adalah di Kuala Lumpur International Airport (KLIA) tak pun di kawasan shopping complex tapi pasti KLIA.  Paparan skrin bumi yang keluar mungkin dari LCD keluaran Samsung.

Baju sejuk yang dipakai oleh saudara Zulqarnain seolah-olah berada di luar negara yang beriklim sejuk dengan beg tangan yang simple sempoi. Mungkin KLIA terlalu sejuk yang menyebabkan saudara Zulqarnain memakai baju tebal @ sejuk. Yang penting stay macho.

Habis di cerita semuanya satu persatu berkenaan dengan gambar yang ada di atas. Tak tahu apa lagi yang tertinggal. Cukup sekadar itu sahaja takut tuan empunya kembang terlebih.

Tiket Percuma Legoland Dari Published2u.com


Bagi korang yang ingin mendapatkan tiket secara percuma ke legoland boleh menyertai contest yang dianjurkan oleh saudara Zulqarnain melalui blognya iaitu published2u.com.

Formula Diet Extreme - Kurangkan Berat Badan Anda Sekarang!


Jangan lengahkan masa yang ada kerana tarikh tutup semakin hampir dan pemenang akan ditentukan melalui lucky draw dan entry terbaik.

 
Comments

27 komentar

Ada contest rupanya. . Boleh tahan juga nilai hadiah yang ditawarkan. .

Entri penyertaan yang menarik, mungkin ada rezeki ni.
Semoga berjaya.

Bertambah lagi pencabar rpanya...
Good luck bro..

Assalam
Tempat itu kelihatan menarik ya. Insyaallah , semoga berjaya nanti.

Salam...,

good luck adarain :)

Memang dah lama teringin nak pergi Legoland dengan PERCUMA! Terima kasih atas info. Boleh la saya cuba ;)

nampaknya bro ada peluang yang tinggi untuk menang...tahniah untuk pra kemenangan

wah best tu dpt tiket free... dh la mahal nk masuk

wahh..sempat lagi ke join ni..

aku x sampai lagi ke sini, ada jugak lalu sini

Adehh, kalau dapat tiket ke Legoland pon, kawe kena beli tiket kapal terbang ke sana. Satu family pun paling murah dalam RM2k... parahhh.. :D

All the best bro - harap tercapai :)

belum kesempatan lagi nak ke legoland walaupun warga johor nih.. huhu sibukanya.. all the best bro...

Wow ...macam menarik jer ni...

hai..bila saya nak kesana ni hee..jangan dalam mimpi kot

macam menarik jer daripada nak bayar ratus2 untuk masuk legoland..hehehe

Regards,
-Strider-

Memang menarik tapi tak berjaya pula menang kontest ni. Tak ada rezeki.

menarik gak nie.........dpt tiket free g legoland

kos nak ke Johor pon mahal..minyak..tol..makan..minum.. oh! pejam mata untuk legoland!

Join contest rupanya ya rain..so, good luck bro!

Hadiahnya menarik ni dapat tiket ke Legoland
Semoga sukses dan berjaya dalam contest ini ya :)

Hadiah memang menarik tetapi kalah :(

Emm menarik ni..leh la g legoland percuma nanti..hehe..tu pun kalau menang..hehe


EmoticonEmoticon