Jom Belajar Buat Kek Bersama Chocosweeties - adarain

Monday, 20 October 2014

Jom Belajar Buat Kek Bersama Chocosweeties

Kek kebiasaan dijadikan juadah apabila meraikan hari-hari yang istimewa seperti Majlis hari jadi, hari perkahwinan, Majlis perpisahan, Sempena hari raya dan sebagainya. Sambutan terhadap kek pula tidak akan berhenti dan mengikut musim.



Kelebihan Belajar Buat Kek Bersama Chocosweeties


Kek sentiasa mendapat permintaan yang tinggi dari pelanggan setiap minggu lagi-lagi kek sempena majlis perkahwinan. Untuk pengetahuan korang juga, buat kek ini sebenarnya boleh menjana pendapatan yang tinggi kerana mempunyai permintaan yang tinggi.


korang yang berkebolehan untuk membuat kek merupakan satu advance untuk korang menjana pendapatan lebih dan bagi mereka yang tiada pengetahuan nak buat kek tetapi teringin sangat nak buat kek bagi menjana pendapatan, korang jangan risau. Sebabnya, ada satu kelas khas untuk korang membuat kek di kawasan Johor Bahru.


kelas kek yang bakal diadakan pada :


Hari : Sabtu
Tarikh : 22 November 2014
Tempat : No 47A Jln Pulai 23, Taman Pulai Utama
Yuran : RM 180 Sahaja




[caption id="attachment_2963" align="aligncenter" width="700"]Jom Belajar Buat Kek Bersama Chocosweeties Kelas Buat Kek Bersama Chocosweeties[/caption]

Kenapa Perlu Join Kelas Kek Bersama ChocoSweeties?


Tawaran dan tempat adalah terhad, kepada korang yang sangat berminat nak buat kek sila jangan berfikir panjang kerana bayaran kelas sangat murah dan berpatutan. Ditambah pula dengan pengajar yang sangat berpengalaman dalam membuat kek, cup cakes, cookies, chocolate serta apam polkadot dan banyak menerima tempahan kek Kahwin, kek hari jadi dan sebagainya.


Bukan senang nak jumpa orang yang sudi berkongsi pengalaman mengajar kek disamping memberi teknik yang betul pada kek agar nampak cantik dan diminati oleh pelanggan. Rebutlah peluang yang ada sebelum terlambat. Semoga kelas bersama Chocosweeties akan berjalan lancar dan juga Ilmunya dapat dimanfaatkan bersama-sama.



Cara booking kelas Kek


Bagi yang berminat untuk belajar buat kek bolehlah membuat tempahan dengan booking kelas. Apa yang perlu dibuat adalah seperti berikut:




  1. Deposit RM50 kemudian transfer or bank in kan deposit anda ke No akaun 1513-0673-4660 (MAYBANK) MUHAMMAD ZUBAIR ZAMLI

  2. Lepas bayar Deposit, sila hantar BUKTI PEMBAYARAN bersertakan NAMA, ALAMAT serta NO TEL dan hantar ke Whatsapp / Telegram - 0193707264

  3. Baki bayaran perlu dijelaskan sebelum atau selepas kelas berlangsung.

  4. Deposit tidak akan dipulangkan sekiranya peserta tarik diri sebelum 2 minggu tarikh kelas berlangsung.

  5. Peserta hanya tidak perlu  membawa apa apa peralatan kerana semuanya akan disediakan pihak kami.


Segala pertanyaan berkenaan dengan kelas belajar buat kek bersama Chocosweeties bolehlah hubungi melalui dua (2) cara:

  1. Facebook : Zubair Zamli

  2. Whatsapp /Telegram - 0193707264 (Zubair)


Comments

18 komentar

wahh..makan kek la hari-hari lepas nih..

Nak request Kek Coklat Boleh?

Yup..betul tu kan..kek sekarang ni tak ikut musim dah...

Wah bestnya belajar buat kek...senang nanti tak payah beli kek coklat lagi...

akak suka sangat bab belajar buat kek ni, tp belum smpai seru lagik hehehe, menarik nampak course ni

Ilmu buat kek ni pun bagus juga kalau kita belajar. Kurang-kurang, boleh juga isi waktu lapang dihujung minggu dengan buat kek untuk keluarga.

hari-hari makan makin gemokla. haha

Boleh request kat chocosweeties.

Setiap minggu ada je nak order kek, majlis perpisahn pun nak kek.

boleh jimat sikit dari beli kat luar. :D

bagus juga ni ada kelas belajar buat kek

Bagus join class kek ni sebab boleh buat sendiri untuk anak2 dan juga suami..saya pun dah pernah pergi sekali menuntut ilmu buat kek ni

kek merupakan niche yg amat bagus..skang ni mcm2 kek kat kedai2 makan..kalau dulu moist coklat skang tiramisu pulak...masyuk2..

ada macam-macam jenis kek sekrang ni tinggal pilih je mana satu.

Bisnis kek amat menjanjikan kat sini,ramai masyarak sini suka makan kek.

Ini sangat menark, saya sangat suka kek namun tidak bisa membuatnya


EmoticonEmoticon