Wednesday, 18 March 2015

Jom Sertai Contest ILoveCrupCrup Dari Chocosweeties

Bagi mereka yang berminat dengan chocolate in jar sangat digalakkan untuk menyertai contest ILoveCrupCrup sebab ada hadiah utama yang menarik berjumlah RM200.

Apa itu chocolate in jar?

Mungkin ada sesetengah orang masih tak tahu apa yang dimaksudkan dengan Coklat in Jar. Chocolate yang telah diberi nafas baru dengan pelbagai inovasi yang telah dilakukan antaranya ialah Chocolate in Jar.

Chocolate in jar ialah coklat yang telah diletakkan dalam jar/botol kecil kemudian di tambah dengan bubble rice dan pelbagai ramuan lain mengikut kretiviti masing-masing.

Chocolat Jar
Senarai Agen ChocoSweeties CrupCrup (TRIPLE 'C')

JOHOR

1) Pasir Gudang - Adly 0177427936
2) Jb - Aini 01295354593) Pandan - Syazni 01276247524) Tampoi - Hijrah 01876955355) B.B.Uda - Ziela Samad 01273428796) Tmn Univeriti - Sandra 01276895007) Gelang Patah - Abid 01770798148) KulaiJaya - Hafizah 01775091259) Pontian - Liyana 012706059310) Benut - Hazwati 013691510511) Parit raja - Aina 013793565112) Rengit/Batu Pahat - Asmaa 013796531513) Muar - Ieqa 017608745114) Kluang - Yazid Supardi 013 7775162

MELAKA1) Serkam Darat Merlmau - Sabariah 0196878831

NEGERI SEMBILAN
1) Port Dickson - Saidatun 01115370335
2) Nilai - Hannan 0137752328

PAHANG
1) Jeratut - Kurniawan 0142190282

KUALA LUMPUR1) Kl - Nuh 0162848622

SELANGOR
1) Putrajaya ,Shah alam - Hafiz 0197389517
2) Klang - Nuh 0162848622
3) Bandar baru Bangi, K Bandar sri Makhota - Taufiq 0137571425
4) Ukm Bangi - Bahrain 0167121795
5) Kuis - Syahida 0137925474
6) Gombak - Adibah 01128263276
7) Puchong - Shaqila 0139491008

PERAK1) Lumut - Norisma 0197540806

TERENGGANU1) Kerteh kemamaman - K.Faiz 0139639459

KEDAH1) Sg Petani - Sweets Mum Bakery Medan Tmn Ria
2) Changlon - Azmira 0125825244

KELANTAN1) Bachok - Ahmad 0139197039
2) Kota Bahru - Aini 0129535459

SABAH1) Sandra 0127689500

Review Chocolate In Jar by Chocosweeties


Aku dah try makan TripleC CrupCrup by Chocosweeties. Boleh kata aku dah makan  5 coklat jar. So, bagi pandangan aku chocolate by chocosweeties memang sangat sedap mables hingga dijamin menjilat jari. Boleh kata kalau dah rasa sekali mesti nak rasa lagi sekali.


Sesuailah kalau nak tengok movie kat laptop sambil tu makan coklat jar.

Tips cairkan coklat jar yang keras - caranya mudah je just ambil air panas dalam cawan besar or letak dalam kuali ke pastu rendam coklat jar dalam tu. Tunggulah beberapa minit pastu barulah boleh makan coklat jar.

Kalau nak beli TripleC boleh hubungi agen-agen di atas yang sudah tertera mengikut kawasan.

Macam mana Nak join Contest ILoveCrupCrup?
Senang je, cuma perlu beli #tripleC #crupcrup ini lalu nikmatinya dengan mengambil gambar bersama dengan kreativiti anda atau dirakam melalui video ringkas kemudian share@upload gambar/video menarik anda di instagram/facebook dengan hashtag #ilovecrupcrup #tripleC.


Pihak chocosweeties akan pilih gambar mahupun koleksi video yang paling menarik untuk pemenang yang bertuah.

Antara SYARAT-SYARAT penting utk berjaya dalam contest ini.

  1. Gambar atau video ringkas yang diupload WAJIB dipertonton Sticker asli #tripleC atau #ChocosweetiesCrupCrup yang ada dipasaran.

  2. Caption yg disertakan haruslah gempak, fantastik dan bombastik.

  3. Kretiviti penyertaan tidak terhad. Terbuka. Boleh buat apa saja mengikut anda.

  4. Hashtag #ilovecrupcrup #triplec wajib ada di dalam caption yg anda berikan.

Tarikh tutup penyertaan 1 April 2015
Hadiah wang tunai RM 200 menanti anda dan jika mendapat sambutan yang menggalakkan ada saguhati yang akan diberikan. Nak tahu kena Joinlah Contest ILoveCrupCrup ni.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi page Facebook Chocosweeties

Dipuji tak terbang, Dihina tak tumbang. Pasti bangkit!

8 comments:

  1. Hari tu orang rumah saya ada beli. Memang sedap, budak-budak memang suka sangat.

    ReplyDelete
  2. Contest ni memang best.. Tapi nak ambil gambar dan share gambar yang rasa agak susah tu... hehehe..

    ReplyDelete
  3. hehe, tak de susah mana ambil gambo, buat caption pastu upload. :D

    ReplyDelete
  4. budak-budak kompom suka coklat. :D

    ReplyDelete
  5. hoho..

    nasib baik bini gua tak baca artikel ni kann..

    ReplyDelete
  6. makan coklat dengaqn teratur konon bisa menyehatkan jantung

    ReplyDelete
  7. Mek ila memang suka makan coklat. Bolehlah cuba nanti!

    ReplyDelete
  8. anak gadis aku memang suka makan coklat
    harap2 dia tak baca entri ni
    hahaha

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon