Melur and Thyme Cafe Di Klia2 - adarain

Wednesday, 6 May 2015

Melur and Thyme Cafe Di Klia2

Selepas 3 hari 2 malam aku di Vietnam kini tibalah masanya untuk pulang ke Malaysia. Stay lama-lama kat sana pun bukan banyak duit.


==


Sampai je kat KLIA2 aku dengan mak dengan adik-beradik yang lain rasa lapar pula dan kami semua decide makan kat Melur and Thyme Cafe yang kebetulan ada di depan mata. Malas nak cari kedai makan jauh-jauh apa yang ada di depan mata makan je lah.



Menu Melur and Thyme Cafe


Tak banyak menu yang disediakan dan terhad untuk pilih makanan yang ada. Kalau letak menu banyak-banyak krang pening pula nak pilih. :D


Breakfast pun turut disediakan seperti menu Omelette, Enlish breakfast, Coconut pancake, Eggs Benedict dan banyak lagi.


Gambar di bawah adalah dekorasi Melur and Thyme Cafe yang simple dan menarik. :D Suka cafe yang berlantaikan kayu.




[caption id="attachment_3951" align="aligncenter" width="700"]Melur and Thyme Cafe sumber gambar dari melurandthyme[/caption]

Gambar di bawah adalah menu yang kami order di Melur and Thyme Cafe. Aku order teriyaki Chicken.




[caption id="attachment_3947" align="aligncenter" width="700"]Melur and Thyme Cafe Di Klia2 French Fries[/caption]

 

[caption id="attachment_3948" align="aligncenter" width="700"]Melur and Thyme Cafe Di Klia2 Roti Prata[/caption]

Roti prata yang disediakan ada 3 roti dan 1 pisang yang dihidangkan bersama. Menu yang lain dari lain.

[caption id="attachment_3949" align="aligncenter" width="700"]Melur and Thyme Cafe Di Klia2 Teriyaki Chicken[/caption]

Aku oder Teriyaki Chicken dengan coffe latte. Ada lagi satu gambar Spaghetti Olio adik aku order tapi tak sempat nak snap gambar.


Maklumat lanjut boleh layari laman web cafe tersebut klik  [DISINI]

Comments

15 komentar

Hmmm... Bestnya.. Mahal tak harga makanan dekat situ?

mahal gak berbelas ringgit

cantik kedainya membangkitkan selera makan

makanan berlemak tak suka tuh,berkolestrol

Wow.. mahal kot restoran tuh.. saya pernah makan sekali jer disitu.. huhu..

aah, memang mahal pon nak tak nak makan je lah kat situ sebab dah duduk situ. :D

Roti prata rasa lebih kurang roti canai gak ke bro? Macam sedap je..

wahh..teriyaki tu macam sedap aje.

bak la sikit.

Saya dah byk kali kat kat Melur & Thyme ni..tapi kat Nu Sentral la. Menu kat sana..semua pun sedap2...mahal skt la dr restoran biasa...but sedap. So rasanya worth it la...

mahal banget ye,,, kalo gratis pasti lebih nikmat heee

Standard restoran memang mahal la price makanan kan?

standard memang macam tulah blom masuk lagi GST lagi tu


EmoticonEmoticon