Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 - adarain

Wednesday, 1 July 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Jualan Raya Meletop 2015 : Sekarang dah masuk Bulan Julai, sekejap masa berlalu dan tak lama kita pula akan meyambut hari raya. Dalam kesibukan menjelang hari raya yang bakal tiba tak lama lagi sudah semestinya ramai dikalangan kita sibuk mencari pakaian baru serta mencantikkan rumah.


Menjelang Hari raya 2015 tak lama lagi Nile.com.my telah membuat satu promosi dengan pembelian min RM48 ke atas akan diberi percuma kos penghantaran bermula 17 June 2015 sehingga 16 Julai 2015


Umumnya Nile.com.my sangat popular kerana menjual pakaian serta barang-barang yang lain dengan harga yang mampu milik (murah).




[caption id="attachment_4212" align="aligncenter" width="640"]Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (1) klik gambar di atas untuk maklumat lanjut[/caption]

Jualan Raya Meletop 2015


Berkenaan dengan Jualan Raya Meletop 2015, aku berkenan dengan 5 pakaian yang dijual oleh Nile.com.my. Antaranya adalah seperti berikut :


Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (3)

Product: Rider Jacket
Price Meletop: RM33.20
Date: 07/07/2015
Time: start: 11.00am
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 150 pieces)


Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (4)


Product: Men Tee
Price Meletop: RM13.90
Date: 30/06/2015
Time: start: 3.00pm
Time End: When
limited quantity sold out Limited Quantity: 100 pieces (sold out)


Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (6)


Product: Men Casual Pant
Price Meletop: RM19.90
Date: 08/07/2015
Time start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 80 pieces


Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (5)


Product: Men Sport Pant
Price Meletop: RM13.90
Date: 08/07/2015
Time start: 4.00pm
Time End: When limited  quantity sold out
Limited Quantity: 350 pieces


Raya Giveaway  Jualan Raya Meletop 2015 (2)


Product: 15kg Chrome Dumbell Sets
Price Meletop: RM79.90
Date: 09/07/2015
Time start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 pairs


So, bagi korang yang suka shopping online dan tengah cari pakaian yang murah boleh dapatkan di Nile.com.my. Banyak pilihan yang terdapat di situ dari kasut sehinggalah pakaian dengan beg travel pun ada sekali.


Just choose and buy it. Jangan teragak-agak nak beli sebab pakaian cepat habis stock. Nak restock pula ambil masa. :D


Comments

18 komentar

Tengok harganya berbaloi. pakaiannya pun nampak cantik boleh bergaya di Hari Raya :)

dumbell tu nampak menarik, kalau bawa simpan di pejabat pun bagus, buat senaman di saat mengantuk :)

tu sebab jadi pilihan kalo ada masa boleh main dumbell :D

Harga memang berbaloi kalau nak beli. Lagi jimat beli time promosi :D

harga yang ditawarkan pun not bad...boleh survey ni nanti...hehe

harga ga bakalan nipu,, klo mahal berarti barangnya bagus tuh

Tengok harga MELETOP memang menarik. dah klik lain pula harganya..

baru perasan harga dia lain seperti yang tertera di atas. Sebab harga limited dah habis mungkin

Wah..menarik..nak usya la nanti..tq ya

Belum pernah lagi membeli belah dekat nile.. Boleh cuba macam ni..

tu dia.

sana-sini ada giveaway merata. hoho

masa nak beli jaket yang dikatakan RM33 tu, harganya dah jadi RM55 masa dia orang jual, buka 11am tapi takde tawaran harga RM33 tu.

kena cari jaket lain nampaknya.

Tawaran sekejap sangat bertukar. :D

wah siap2 beli dumbell tu. bagus2 sebab beringat. makan nanti pun kena beringat na

ya..time promosi memang best untuk membeli..

Sekali sekala beli time promosi. :D


EmoticonEmoticon