Konsert Simfoni iCEPS 12 Di USIM - adarain

Friday, 23 September 2016

Konsert Simfoni iCEPS 12 Di USIM

Konsert Simfoni iCEPS 12 Di USIM : Konvensyen Keusahawanan Islam Kali ke-12 (iCEPS 12) anjuran Pelajar Tahun 4, Fakulti Ekonomi & Muamalat, USIM bakal kembali dengan pelbagai aktiviti menarik bermula 29 September sehingga 2 Oktober 2016 antaranya:




  1. Antique Autoshow

  2. Flying Fox

  3. Wall Climbing

  4. Roller Blade

  5. Permainan Tradisional

  6. Science On Wheels

  7. Photobooth

  8. Kempen Kesihatan


Konsert Simfoni iCEPS 12 Di USIM


Selain itu ada majlis² ilmu yang diadakan sesuai dengan keadaan di USIM, antaranya:




  1. Forum Maal Hijrah: Hidup Lama, Hidup Baru yang Cemerlang

  2. Halaqah Akustika

  3. Bicara Siswi: Personaliti Wanita bekerjaya

  4. Dikir Zikir: Hiburan dalam Islam


Antara aktiviti lain:




  1. Rainbow Run

  2. Shine The Autism

  3. Islamic Grooming Class

  4. iCEPS Battle of Nasyid

  5. Science Demonstration

  6. Seminar Kerjaya


No 3, tu siapa yang rasa suara sedap tu boleh la join Pertandingan Nasyid. Menang dapat hadiah...Student luar pon boleh join, syarat min umur 15 thn ke atas, 6 org sekumpulan. Boleh scroll page iceps utk tengok poster yang telah di post tentang syarat2x yg lain.


Tetiba teringat kontroversi pertandingan Karaoke dulu yang tak berapa disenangi oleh pelajar USIM yang kebetulan pada masa tu event tu ditaja oleh AKHBAR UTUSAN.


Kali ini iCEPS 12 dapat tajaan rasmi dari NESTLE, TESCO, Talent Corp dll


Juga tidak ketinggalan seperti tahun2x sebelumnya pasti ada konsert besar-besaran dan berpeluang bertemu artis2x popular tanah air undangan di KONSERT SIMFONI iCEPS 12. Nasib la kalau dapat jumpa. :D




  1. Ramli Sarip

  2. Faizal Tahir

  3. Hyper Act

  4. Colour of Voices

  5. Wani

  6. Aqsa Band


Bakal ke konsert simfoni ni nanti sebab ada artis popular dan kebetulan rakan ada buat persembahan jadi alang2x supportla sekali. Nasib tiket boleh tahan berbaloi.


Sempat lagi kalau korang nak beli tiket. No tepon pun ada kat bawah nak cepat, whatsapp or call terus je terus n tanya macam mana nak buat pembayaran. Nak lagi best ambil VIP duduk depan sekali. :D


Konsert Simfoni iCEPS 12 Di USIM


So, sesiapa yang tak tahu nak buat apa tu hujung minggu tu boleh la datang event ni sebab ada banyak aktiviti menarik kot2x dapat hadiah kan siapa tahu..




  • Tarikh iCEPS 12 bermula 29 Sept - 2 Okt 2016

  • Hari: Khamis - Ahad

  • Masa: 8 pagi - 11 malam

  • Tempat: Dewan Tunku Canselor, USIM NILAI


Boleh klik [DISINI] untuk mengetahui perkembangann terkini iCEPS 12.

Comments

4 komentar

Ada juga sepupu jemput melalui Whatsapp.. ada Ramli Sarip dan Faizal Tahir tu.. memang best... ;)

dah melepas la...

minat sgt faizal tahir..respect!


EmoticonEmoticon