Crunchy Banana Pelbagai Perisa Sangat Sedap - adarain

Saturday, 24 December 2016

Crunchy Banana Pelbagai Perisa Sangat Sedap

Korang pernah dengar Crunchy Banana? Mungkin ada yang pernah rasa n mungkin ada yang tak pernah rasa lagi makanan ni macam mana.


Sebenarnya aku pun tak tahu pun kewujudan produk ni sehinggalah rakan facebook tag ak kat facebook then ntah macam mana tetiba rasa macam nak beli plak. Tengok macam sedap je lagi pun rakan lain yang dah beli pun kata sedap. Alang2x belilah sambil tu tolong kawan bisnes produk ni.


Ok, Crunchy Banana atau lebih mudahnya kita panggil kerepek pisang merupakan satu produk makanan tempatan yang diberi satu kelainan dengan pelbagai perisa.


Ala hipster katakan. :D


Antara perisa Crunchy Banana adalah:

  • Chocolate

  • White chocolate

  • Peanut butter

  • Cheese Curry

  • Nestum Chocolate

  • Peanut with Nuts

  • White chocolate with Oreo


Tak sangka kerepek pisang pun boleh ditambah dengan perisa lain ntah macam mana lah agak rasanya bila makan nanti.

Sedap Ke Crunchy Banana?


Ini antara bungkusan yang telah sampai kepada tuannya. Siap bungkus dalam kotak lagi. :D

[caption id="attachment_6273" align="aligncenter" width="720"]Crunchy Banana Crunchy Banana dalam kotak[/caption]

[caption id="attachment_6276" align="aligncenter" width="720"]Crunchy Banana Perisa Cheese Curry Crunchy Banana Perisa Cheese Curry[/caption]

[caption id="attachment_6277" align="aligncenter" width="720"]Crunchy Banana Perisa Coklat Oreo Crunchy Banana Perisa Coklat Oreo[/caption]

So, dalam banyak2x perisa yang ada aku pilih Cheese curry dan Coklat oreo.


Rasa macam mana?


Perisa Cheese curry dah biasa orang buat rasanya memang sedap tak dinafikan tapi yang paling sedap Coklat Oreo. Mulanya pelik gak, ye la korang cuba bayangkan kerepek pisang dicampur dengan coklat oreo mesti rasanya lain macam kan?


Tapi bila rasa memang sangat sedap hari sampai korang rasa nak habiskan satu balang terus dalam masa satu jam je. hahaha.


Di bawah rupanya kerepek pisang yang telah dihancurkan kemudian terus ngapp...


korang kalau makan ni sambil tengok movie kat komputer pun layan ni. lagi2x sekarang time hujan plak memang cepat habislah kerepek ni. hehe :D


Rupa Crunchy Banana



Macam mana Nak dapatkan Crunchy Banana?


Korang boleh je whatsapp  kat No hp ni. Korang boleh tanya sekali harga berapa. Jangan risau harga berbaloi dengan rasanya.




  • Husna = 019-2492732 atau 013-7243378

Comments

14 komentar

Persembahan yang menarik..
Bila tengok sahaja bekas Cruchy Banana ni, rasa teringin nak mencuba...

bahasa mudahnya kerepek pisang la yer hehe.. tapi serius produk macam gini kalau dieksport ke oversea, mampu ganti potato chip kot, tambah2 kat belah euro kan dah biase dengan potato chip sebagai makanan ringan tengok movie atau lepak, if dapat selit2 produk rangup cam gini, kena dengan citarasa diorng lagi la sempoi

wahh bestnyaa crunchy banana nih,kena try

sedapnya, orang mengandung kalau nampak semua ni mesti teringin nak cuba ;)

inovasi lagi pada kerepek pisang...

jenis oldskool, saya suka yg bersira tu.

Kerepek pisang atau Crunchy Banana jarang kita jumpa yang pelbagai jenis rasa. Bila dah ada produk yang boleh diposkan ni lagi mudah untuk mendapatkannya. Kena beli lebih sebab 1 botol untuk sorang anak.

nampak macam sedap aje.

bak sikit.

macam-macam kerepek dah ni..nampak macam sedap

bukan nampak je. memang sedap. hehhe

Nmpk sedap ni. Ohoiii..terliur dah ni hehehehe

Alahai pagi pagi tgk ni terliur terus, dah laa kerepek pisang mmg favourite.

ni aku panggil kerepek pisang.

hehe


EmoticonEmoticon