Image Editor Terbaik Secara Percuma - adarain

Sunday, 11 August 2013

Image Editor Terbaik Secara Percuma

[caption id="attachment_423" align="aligncenter" width="532"]Picmonkey http://www.picmonkey.com/[/caption]

 

[caption id="attachment_424" align="aligncenter" width="532"]fotor.com http://www.fotor.com/[/caption]

 

[caption id="attachment_425" align="aligncenter" width="532"]Picfull http://www.picfull.com/[/caption]

Di atas adalah 3 image editor terbaik secara  percuma. Korang tidak perlu memuat turun image editor ini seperti photoshop dan photoscape malah korang hanya mengedit gambar korang secara online dengan memuat naik gambar, kemudian simpan ke komputer korang apabila siap. Image editor ini jugalah yang selalu aku guna untuk mengedit gambar bagi mencantikkan gambar. Bagi korang semua yang tak berapa pandai menggunakan photoshop atau sudah jemu menggunakan software photoscape bolehlah menggunakan image editor secara online yang telah diberikan di atas. Pelbagai filter yang menarik untuk gambar korang. Cubalah!
Comments

11 komentar

Nak tambah satu lagi. Pixlr ok juga. Online di pc dan offline di handphone. Memang terbaik.

Satu je saya nampak kekurangan online photo editor ni, kalau line internet slow, susa nak buat kerja. Berjanggut menunggu nak load sekeping gambar.

Setuju sangat tu. Kena ada ada line yang laju dan stabil, jika pakai broadband macam saya kadang-kadang menyampah !. Sebelum ini saya pakai PICASA, sekarang saya pakai Lightroom...terima kasih pada admin yang berkongsi maklumat.

pixlr pun ok juga tapi jarang guna. saya sokong kata cikgu hairul, kalo internet lembap pun tak boleh jalan jugak, nak edit lagi mungkin leceh.

Tak pernah guna lagi...lepas ni boleh cuba guna

Jarang mengedit gambar ni. Kurang betul ilmu. Hehe

biasa memang guna ini jer
sebab ini jer yang tahu pun hehe

Terima kasih di atas perkongsian info.... Dengan adanya teknologi terkini, Sekarang ni senang rupanya nak edit gambar....

nanti nak edit gambar leh la puteri cuba ni :)

jarang update gambar..selalu resize n letak watermark guna snagit editor je

Sekarang ni makin banyak app online. Office pun dah jadi online juga. Google Doc, Live.com. Malah iWork for iCloud pun dah ada. Ada app yang macam ni lebih bermaknalah bagi yang ada Unifi. Yang masih dengan Streamyx ni kena banyak bersabar lah... :)

Kalau line ok sedap lahh edit pict..hehe..


EmoticonEmoticon