Buka Perniagaan Online Sendiri - adarain

Friday, 6 September 2013

Buka Perniagaan Online Sendiri

Perniagaan Online : Pada hari ini kita dapat lihat perniagaan secara online sangat popular dan bukan setakat itu sahaja malah mendapat keuntungan yang berganda-ganda.


Antara contoh mereka yang melakukan perniagaan secara online kita dapat lihat seperti Zalora.com.my, Mudah.com.my, mysale.my, iTunes, dan banyak lagi.


Kebanyakan orang kita pada hari ini lebih suka membeli barang secara online termasuklah saya sekali. Ini kerana mereka tidak perlu bersusah payah untuk keluar semata-mata untuk mencari barang yang diinginkan.



Kelebihan Perniagaan Online



  • Menjimatkan Masa dan Kos - Ini dapat menjimatkan kos dan masa untuk membuka perniagaan yang berada di luar sana.

  • Boleh meneroka pasaran yang lebih luas hanya dari hujung jari dalam masa yang singkat.

  • Boleh mengkaji pasaran terlebih dahulu sebelum mengeluarkan modal untuk menyediakan produk untuk mengelak daripada kerugian.

  • Tidak hanya mendapat pasaran tinggi dalam negara malah mendapat pasaran di seluruh dunia. Apa yang penting mutu dan keistimewaan pada produk yang menjadi faktor utama pengguna membeli barang kita di samping servis yang diberikan pula mesti memuaskan hati pelanggan.


Bina Kedai Affiliate Amazon Dengan Pantas


Mungkin terdetik untuk memulakan perniagaan secara online tetapi tidak tahu bagaimana nal memulakan perniagaan secara online dengan mempromosikan barang anda kepada orang lain.


Tambahan lagi, anda tidak begitu pakar dalam membina laman web/blog di alam maya.




Ok, pasal ni jangan risau,  jangan nak memeningkan kepala sebab hanya perlu buat Kedai Affiliate Amazon sahaja tak payah ada produk. BEST NYER!



Pernah dengar lama AMAZON kan? Yang jual pelbagai alat elektronik di seluruh dunia dengan bayaran Dollar.


Buka Perniagaan Online Sendiri




Program affiliate adalah satu sistem "agen" secara online dan anda berhak untuk mempromosikan produk dari AMAZON. Jadi, ini bukan MLM, Forex atapun SCAM.



Jadi, anda semua boleh jual barangan AMAZON dengan dollar. Bayangkan anda semua dibayar dengan dollar dan dollar pula kalau convert dengan RM. Banyak tu!


Anda juga tidak perlu pening-pening nak buat web sebab sistem ini sudah tersedia ada template web. Template yang diberikan pula ada pilihan serta kesemuanya adalah mesra google. Ini bermakna web anda adalah yang teratas dalam carian google. memang SYOK!


Semuanya mudah dengan Sisten Francais Nichify.



Sistem "francais" Nichify


sistem "francais" Nichify sedia membantu anda dengan membina perniagaan secara online di laman web/blog dalam masa 5 minit sahaja.



Bagaimana Sistem ni Berfungsi?


Dengan sistem Nichify, anda boleh membina kedai online anda sendiri dan prospek memilih produk seperti dalam kedai online lain.


Apabila mereka ingin membayar, barulah sistem Nichify akan menghantar mereke ke laman Amazon dengan ID affiliate atau agen anda.



Bina Kedai Affiliate Amazon Dalam 5 Minit

Dengan cara ini, anda mendapat komisen kalau jualan dihasilkan dalam masa 90 hari!

Amazon

Tapi Ada ke Rakyat Malaysia nak Beli dari AMAZON?


Ya, memang ada ramai yang membeli barangan kat Amazon. Tetapi, pasaran antarabangsa jauh lebih besar dan menguntungkan dari pasaran Malaysia sahaja. Lagi satu, Amazon pula menjual barangan secara online lebih dari 200 negara!



Kedai Affiliate Amazon Yang Menguntungkan

Anda akan menjana komisen dalam Dollar US atau USD. Cuba anda bayangkan: kalau anda hasilkan USD100 secara komisen dan anda sebenarnya kalau ditukar kepada RM, anda dapat lebih dari RM400 dari komisen. Berbaloi dengan usaha yang anda buat.



Macam mana nak Daftar Nichify.


Masih tak faham? jangan risau boleh klik [DISINI] untuk melihat video secara terperinci tentang Nichify dan juga boleh terus mendaftarUntuk pendaftaran akan dikenakan Caj serendah RM190 TAPI ada DISKAUN 90% kalau anda tempah sekarang. Siapa cepat dia dapat!.

Comments

12 komentar

Semuanya kini mudah. Sudah tersedia utk diambil peluang dan ruang....fuh!

yeah dengan 17.5juta pelayar internet seluruh negara pontesi perniagaan online ini memang sangat cerah

perniagaan masa akan datang....online

mudah je nak mulakan perniagaan online sekarang.. antara kita nak tak nak je kan :)

perniagaan online semakin berkembang pesat, rugi kalau kita tak bermula dari sekarang :)

zaza suka buat bisnes online, skg ni bantu2 kakak je berniaga =)

ohh..ada jomniaga cerita pasal benda nih..

Beli online memang mudah. Tak payah nak keluar rumah. Menjimatkan.

huhuhu btul bro...perniagaan online smakin popular skangni dan menguntungkan...krole pun buat bisnes online ni...alhamdulillah dapat juga tambah pndapatan skit~

Mudahnya sekarang, jana pendapatan melalui online.. Syukur..

Teknologi semakin canggih, semuanya dihujung jari.. kena usaha je. Thanks sharing.

selamat mencuba. peluang baik lagi untuk dicuba....


EmoticonEmoticon