Sunday, 3 November 2013

Teknik Buat Duit Dengan Blog

Agak lama tidak menulis di blog ini akibat kemalasan yang melanda gara-gara cuaca hujan yang tidak menentu sekarang.

Hujan juga yang dipersalahkan.

Kejayaan Bermula Dari Bawah


Siapa kata buat blog ni tak ada faedah, buang masa dan pelbagai lagi andaian yang negatif kepada mereka yang berblog.

Mereka tidak tahu dengan berblog ini sebenarnya mampu menjana kewangan tidak kira sama ada dengan kadar yang rendah mahupun tinggi.

Mahu mendapat kejayaan dalam apa jua bidang mahupun dalam dunia blog, Semuanya mesti ada sifat untuk berusaha dan sabar. Tiada dua itu, kejayaan tidak akan datang dengan begitu sahaja.

Untuk mendapat kejayaan cemerlang mestilah bermula dari bawah, tiada manusia mampu untuk terus secara drastik berada di puncak yang tinggi.

Kalau kita mahu mendaki gunung pun, mana mungkin kita akan terus berada di puncak gunung tanpa kita mendaki dengan penuh usaha dan bersabar untuk berada di puncak gunung.

Tanpa dua sifat itu, sampai dipertengahan mereka mungkin akan berpatah balik dari menuju ke puncak gunung.

Teknik Buat Duit Dengan Blog



Teknik Buat Duit Dengan Blog


Ramai yang mengeluh kerana tidak dapat hasil dari berblog.

Nak dapat duit dengan blog bukan senang gitu-gitu je. Kena tahu teknik-teknik untuk mendapatkan duit dengan berblog. Dari perkara yang asas sehinggalah ke peringkat seterusnya.

Jadi bagaimana hendak mendapatkan teknik tersebut.

Mahu mendapatkan teknik tersebut dengan membeli e-book buat duit blog.


 Review e-book Buat Duit Dengan Blog


Aku salah seorang yang tidak melepaskan peluang untuk membeli e-book buat duit dengan blog. Harga e-book pula sangat berpatutan dan rugi bagi mereka yang hanya sekadar melihat tanpa membeli e-book ini

Dari makan kat secret recipe baik beli e-book ni kerana hasilnya nanti kita mampu makan secret recipe berbulan-bulan. Serius dah muak makan kat situ...

Dari e-book tersebut barulah kita akan tahu tahu bagaimana mereka mendapat duit melalui blog dengan mudah sekali.

Banyak tips yang dikongsikan oleh penulis e-book iaitu saudara Faiz Alias. Beliau telah banyak menerima hasil yang banyak dengan hanya berblog sahaja.

Antara tips yang dikongsikan bersama ialah teknik promosi blog, menjana idea tanpa henti, tips menghasilkan duit tanpa henti dan banyak lagi.

Jangan lepaskan peluang yang ada, terus grab this opportunity and you will never be regret.

Selepas ni plan nak beli e-book teknik Seo Merah Jambu

 

Dipuji tak terbang, Dihina tak tumbang. Pasti bangkit!

46 comments:

  1. alamak, aku pun terasa nak beli gak ebook nih

    ReplyDelete
  2. satu ulasan yang menarik...saya juga teringin nak buat duti dengan blog!

    ReplyDelete
  3. Ilmu tu yang penting...duit akan datang kemudian...

    ReplyDelete
  4. Assalam.
    Ada juga rasa ingin mencuba. Insyaallah.

    ReplyDelete
  5. ilmu untuk kita membuka jalan...usaha untuk kita sampai kedestinasi

    ReplyDelete
  6. Yap betul, INSYA ALLAH bila ada ilmu kita mampu buat duit dengan blog.

    ReplyDelete
  7. Waalaikumussalam, saudara harus cuba dan tak rugi pun.

    ReplyDelete
  8. yap, betul tu bro, Semoga destinasi kita menjadi kenyataan.

    ReplyDelete
  9. terima kasih, sama-sama kita buat duit dengan blog.

    ReplyDelete
  10. terbaik.hehe. semakin kita berusaha semakin itu kita akan berjaya :)

    ReplyDelete
  11. Kena mantapkan ilmu dulu, lepas tu niat kena betul. Barulah kejayaan akan datang

    ReplyDelete
  12. sukses dengan e-booknya, semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  13. memang seronok kalau buat duit dengan perkara yang kita suka!

    ReplyDelete
  14. beli je..beli semua. hehe..

    ReplyDelete
  15. sekarang ni dah kurang fokus buat duit guna blog... tapi kalau fokus betul2 memang masyuk... :)

    ReplyDelete
  16. ada rezeki kasi rembatlah apa tunggu lagi nanti harga naik heee

    ReplyDelete
  17. memang nak beli krang tak pasal-pasal harga melambung naik..haha

    ReplyDelete
  18. kalau fokus kompom banyak duit dapat tu,

    ReplyDelete
  19. Memang seronok kalau dapat duit dari blog kita.

    ReplyDelete
  20. Kalau ada ilmu, semua benda boleh buat.

    ReplyDelete
  21. Tak rugi berbelanja kalau untuk dapatkan ilmu..

    ReplyDelete
  22. betul tu bro, pergi karaoke sanggup keluarkan duit tapi bila ilmu tak ada pula yang sanggup nak beli.

    ReplyDelete
  23. " Orang beli apa yang kita taip ! " - Menarik !

    ReplyDelete
  24. dah ada duit tu..semangat akan naik lagi!

    ReplyDelete
  25. setuju, dalam blogging ni memang kena ada usaha dan sabar
    alhamdulillah, skang dah tahu serba-sedikit macam mana nak dapatkan pendapatan pasif dari blog
    tak banyak, sikit pun ok lah
    4 tahun jugak ambik masa
    tapi kalau kena cara yang betul, confirm kejap je dah dapat jana pendapatan

    ReplyDelete
  26. yang penting, jangan merungut :)

    ReplyDelete
  27. saya mau donk mas ebooknya di kasih gratis hehehhe, kalau saya pribadi belum terlalu fokus buat duit guna blog walaupun ada sedikit pendapatan yang saya dapat dari blog yang saya kelola.

    ReplyDelete
  28. Menarik juga ebook ni,kena beli sekali nanti

    ReplyDelete
  29. uik... agak luar biasa nih...boleh di pikirkan

    ReplyDelete
  30. Kena berguru juga kalau nak buat duit online

    ReplyDelete
  31. Bukan senang nak senang, bukan senang nak buat duit :)

    ReplyDelete
  32. menarik dan panjang lebar en3 kali ni. Nak tmbah pendapatan, kena la kluar modal dulu untuk blaja..

    ReplyDelete
  33. Ajarlah saya cara buat duit tu..blog ada tp duit tak ada lagi..hehe

    ReplyDelete
  34. sy baru beli Kitab Teknik SEO Merah Jambu tu. Memang berbaloi2... In Shaa Allah ada rezqi dari berblogging lagi, nak beli pula ebook Buat duit dgn blog ni. Terima kasih berkongsi

    ReplyDelete
  35. baru belajar camner nak buat duit dgn blog ni :)

    ReplyDelete
  36. Emm berjaya tanpa ada sumber yang betul susah gak..ni dah ada sumber rujukan, beli dan baca aje..hehe..lepas tu praktikkan..senang..

    ReplyDelete
  37. ada rujukan ni barulah tahu nak buat macam mana nak buat duit dengan betul

    ReplyDelete
  38. saya pun sedang belajar membuat duit dengan blog ni..

    ReplyDelete
  39. wah!, dah beli ya, INSYA ALLAH ada niat nak beli, dalam perancangan nak beli.

    ReplyDelete
  40. saya pun sama tengah belajar buat duit dengan blog. INSYA ALLAH, lama-kelamaan adalah hasilnya nanti.

    ReplyDelete
  41. Dulu banyak taiko IM cakap, you must spend some money to get money, tapi banyak orang skang nie nak jalan mudah, yang nampak hebat tapi blur dengan kenyataannya.


    sunsilk + Sony

    ReplyDelete
  42. Ini salah satu ebook yang wajib di baca jika ingin sukses dalam berblogging ...
    Trims infonya

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon