Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga - adarain

Tuesday, 18 February 2014

Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga

Tentang Muslim Niaga


Muslim Niaga mula dilancarkan pada 15 Oktober 2011. Muslim Niaga ditubuhkan bertujuan untuk membantu dengan memberikan perkhidmatan kepada mereka yang bergelar usahawan dropship sama ada secara sambilan ataupun sepenuh masa dalam memiliki laman web sendiri.


Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga

Laman web akan dikendalikan sendiri sepenuhnya oleh pihak Muslim Niaga sendiri. Jadi, tidak perlu risau untuk memikirkan tentang keselamatan hosting dan domain nanti.




Dropship merupakan suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.



[caption id="" align="aligncenter" width="640"]Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga Carta alir sistem dropship[/caption]

Apa yang Menarik Tentang Muslim Niaga


Muslim Niaga juga adalah salah satu platform dropship produk Islamik no. 1 di Malaysia. Dengan mengambil konsep saling bantu-membantu secara online dapat memudahkan usahawan dropship dalam menyelesaikan masalah serta membina laman web sendiri di mana produk jualan secara online begitu popular di Malaysia. Ini juga, memudahkan pengedar dan pembekal menguruskan tempahan terkini.


Pada tahun 2013, Agen pertama dari New Zealand telah menerima perkhidmatan dari Muslim Niaga. Malah, Muslim Niaga semakin mendapat sambutan dan produk para pembekal sudah mula mendapat tempahan sehingga ke luar negara!


Muslim Niaga telah berjaya mencapai RM500 ribu hasil jualan dan telah membantu ramai usahawan baru untuk memulakan perniagaan dengan modal yang berpatutan.


Perkara yang menarik tentang Muslim Niaga juga ialah memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan merangkumi 6 bahagian iaitu:




  1. Menyediakan website Kedai

  2. Sistem Invoice & Tempahan

  3. Data Pengguna & Rekod Tempahan ( Dibenarkan mengakses ke maklumat pelanggan supaya dapat hubungi mereka.)

  4. Tidak perlu simpan stok

  5. Domain & Hosting ( Setting semua akan dikendalikan sepenuhnya oleh Muslim Niaga)

  6. Bantuan & Sokongan ( Sokongan melalui group khas facebook)


Tambahan lagi, Muslim Niaga bukan sahaja menyediakan kedai online malah turut melakukan design pada website, training online, pembekal dropship, Seminar Mentor Dropship, Train usahawan dan trading.




[caption id="" align="aligncenter" width="637"]Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga Bual Bicara bersama Astro Awani.[/caption]

Tawaran Pakej Muslim Niaga


Pakej yang ditawarkan adalah serendah RM450 untuk pakej asas,manakala untuk pakej pro pula sebanyak RM670 dan pakej premium adalah RM880. Cara mendaftar di Muslim Niaga  sangat mudah dengan hanya membayar dan memilih domain kedai online dropship.




[caption id="" align="aligncenter" width="640"]Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga Pakej dan harga[/caption]

Untuk ketahui lebih lanjut boleh ke laman web muslimniaga.com

Testimoni Pelanggan Muslim Niaga


Rasa ragu-ragu lagi dengan perkhidmatan Muslim Niaga. Apa kata lihat gambar testimoni di bawah.




[caption id="" align="aligncenter" width="640"]Miliki Kedai Online Dropship Bersama Muslim Niaga contoh testimoni dari pelanggan[/caption]

Hubungi Muslim Niaga


Facebook: https://www.facebook.com/muslimniaga
Twitter: https://twitter.com/mndropship
e-mail: support@muslimniaga.com


Alamat Pejabat:
No.32-3B,
Sunwaymas Commercial Center,
Jln PJU 1/3B,
47301, Petaling Jaya,
Selangor, Malaysia.

No.Pejabat: 011-14260161
Waktu Pejabat: 9.30am - 5.00pm
Contest SEO ini di anjurkan oleh Farid Laham dan ditaja oleh Muslim NiagaSumai Hotel Apartment – OFFICIAL, Sumai Hotel ApartmentProjek IqraFarisya AnastasyiaAkma OmarNannie IsaAzhafizah Md NorNadia Shaira Shaf’iiNabila BielaSunshine Kelly, dan iLuvTour
Comments

34 komentar

dengar muslim je, aku mesti support

ALHAMDULILLAH, sama-sama kita promosi perkhidmatan berasaskan Islamik.

Review yang terbaik.. harap boleh memajukan lagi perniagaan muslim niaga.. :)

Terima kasih, begitulah harapannya. :)

Kita masih terhutang entry ni...nway good review Bahrain..good luck ya!!!

menarik peluang dr muslim niaga ni

wah good luck dalam contest ni

review menarik...dan good luck..

eh, takde da iklan h12?haha
aku pn dah tukar dah.
iklan yg x elok byk masuk.
tggu innity ngan google adsense approve.

ada iklan h12, cuba perhatikan betul-betul. hehe
Sejak menjak ni banyak iklan yang kurang enak dipandang.

Terima Kasih. INSYA ALLAH. AMIN~

info yang jelas dan padat..selamat berjaya bro :)

alhamdulillah..sama-samalah kita menyokong product muslim...

Regards,
-Strider-

KB sokong bukan kerana contest semata-mata tetapi kerana muslim..sama-sama muslim!

marilah sesama kita saling menyokong produk sesama Muslim...

salam bro..
bgus infonya bg yg mencari
peluang pningaan :)

good luck, content yg sangat padat dan penuh informasi

support industri muslim kita... semoga berjaya bro...

Gud luck bro..saya berkenan sebenarnya..tapi komitmen belum ada nak jadi agen dropship ni..hehe

gud luck bro...semoga dipermudahkan segala urusan...

gud luck bro...entri menarik jugak ni

Muslim Niaga membuka peluang perniagaan yang boleh menjana keuntungan berlipat ganda. Tak perlu pening pikir pasal stok. Juz daftar sebagai ejen n dah boleh berniaga. Terbaik la Muslim Niaga! All d bez saudara bahrain..


EmoticonEmoticon