Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Nile.com.my yang terkenal dengan barangan yang sangat murah kini mengadakan promosi dengan penghantaran percuma dengan pembelian minimum RM48 dari 1 Julai sehingga 21 Julai 2014.


Ini masanya untuk membeli belah tanpa runsing memikirkan kos penghantaran.




[caption id="attachment_2431" align="aligncenter" width="700"]Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My Penghantaran percuma dari 1 Julai sehingga 21 Julai 2014 bersama nile.com.my[/caption]

Dapat RM300 dari Nile.com.my Nak Buat Apa?


Bayangkanlah kalau saya dapat RM300, masyuk tu! RM300 tu bukan sikit tapi banyak. Jadi apa yang akan saya buat kalau dapat RM300?




  1. Beli barangan Nile.com.my
    Kalau dapat RM300, saya akan guna RM 50 atau RM 100 untuk beli barangan dari Nile.com.my. Kiranya saya support Nile.com.my. Ini kali keempat kalau saya dapat beli guna duit RM300. Kali pertama beli masa tu beg tangan. Servis Nile.com.my memang puas hati dan pantas. Barangnya pun tahan lasak dan berkualiti.

  2. Belanja Adik Beradik
    Kalau dapat RM300, saya akan memperuntukkan RM50 untuk belanja adik-beradik. Saya akan belanja adik-beradik beli makanan di bazaar Ramadhan setiap hari sehinggalah habis RM50. Di bazaar Ramadhan macam-macam makanan boleh pilih. Lagi banyak pilihan berbanding beli kat kedai makanan. Sekali - sekala belanja adik beradik apa salahnya.

  3. Simpan duit Lebihan
    Lebihan duit RM300 dalam RM150  simpan untuk masa akan datang. Tak terfikir nak beli apa buat masa ini jadi simpan sahaja lebihan yang ada. Sekarang ni macam-macam boleh jadi dan harga barang pun dah naik jadi kena bersiap sedia dari sekarang dengan menyimpan duit. Dengan simpanan duit mana tahu dapat menolong kita apabila kita berada dalam kesusahan.


Itu semua bayangan sahaja, belum pasti apa yang dibayangkan menjadi realiti. Kadang-kadang bila rezeki datang, datang pula musibah lain seperti kereta rosak. Maka, terpaksalah menggunakan rezeki yang baru dapat untuk memperbaiki kereta yang rosak. Begitulah kehidupan kita ada susah dan senang orang kata seimbang.



Jom Join Contest


Jom Join Contest nile.com.my. Kepada mereka yang ingin join contest ini boleh klik di sini. Syarat-syarat yang dikenakan pun senang sahaja dan para pemenang akan ditentukan melalui random. org.


Pemenang akan menerima hadiah seperti berikut:


2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai




Di kesempatan yang ada, saya ingin memohon kemaafan seandainya penulisan mengguris perasaan anda dan mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa dengan sempurna, tingkatkan ibadah kurangkan dosa. Berpuasa adalah untuk mengurangkan dosa dan bukannya mengurangkan berat badan. Perbetulkan niat dengan sebaik-baiknya. :)


Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My Reviewed by Adarain Channel on July 03, 2014 Rating: 5

48 comments:

  1. Saya kalau dapat RM300, sure bank in aje la. Save for a rainy day beb. Hehe

    ReplyDelete
  2. salam ramadan
    semuga kamu berjaya yer

    ReplyDelete
  3. KALAU DAPAT BAGI DUA LAH.. HEHEHE

    ReplyDelete
  4. menarik...nk join!! dgn rm300 mcm2 bole beli..

    ReplyDelete
  5. BEstnya.... ada contest dapat duit raya.... Good luck ye :)

    ReplyDelete
  6. ohh..baik betul nile nak bagi duit raya nih..

    ReplyDelete
  7. Lagi jimat dengan simpan dalam bank kan.

    ReplyDelete
  8. Kalau nak bro joinlah contest ni. :)

    ReplyDelete
  9. Salam Ramadhan juga. :)
    Terima kasih kak ina KL

    ReplyDelete
  10. hahaha, kalau rezeki dapat. Apa lagi, joinlah bro Fairus mana tau ada rezeki.

    ReplyDelete
  11. Join jangan tak join. Peluang yang ada jangan dilepaskan. ;)

    ReplyDelete
  12. Time ni Nile tengah baik, maka nya peluang yang ada jangan dilepaskan. ;)

    ReplyDelete
  13. wow duit raya ni..hehe.. all the best la bro ;)

    tahun ni brapa bajet bagi duit raya ngan anak buah?

    ReplyDelete
  14. Good luck ya..Kalau dapat meriah tu...

    ReplyDelete
  15. Bes jugak kalau dapat.. dapat beli baju raya untuk mak ;)

    ReplyDelete
  16. Saya kalau 300 tu kejap je..hehehehe

    ReplyDelete
  17. Wahhh nak juga lahhh..tapi tak tau sempat join ke tidak ni..hehe

    ReplyDelete
  18. Dompet utk lelaki yang ada ni Nile agak menarik... (Y)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum & Salam Perkenalan...
    Jom imarahkan Ramadhan dan join GA saya ni :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  20. Nak jadi adik leh? Kakak la...Hehee... good luck

    ReplyDelete
  21. Terima kasih saudari Raudzah, kalau dapat ALHAMDULILLAH, kalau tak dapat itu bukan rezeki saya. :)

    ReplyDelete
  22. Betul juga tu yeen, Rezeki yang ada boleh dikongsi bersama keluarga.

    ReplyDelete
  23. Ya, sekelip mata boleh habis tanpa sedar. :)

    ReplyDelete
  24. join jangan tak join bro hafizul. :)

    ReplyDelete
  25. Tek jengah pula bahagian dompet lelaki. :)

    ReplyDelete
  26. Waalaikumussalam dan salam perkenalan
    INSYA ALLAH, kalau ada kelapangan masa akan saya sertai. ;)

    ReplyDelete
  27. jadi adik? tak faham maksud di situ. pening sekejap. hahahaha :)

    ReplyDelete
  28. nak duit raya apalagi joinlah contest ni saudari Raihanah. ;)

    ReplyDelete
  29. Terima kasih Boni Kacak ;)

    ReplyDelete
  30. rm300 tu..kira banyak gak tu wehh..

    ReplyDelete
  31. selamat bersegmen
    doakan dapat duit raya nanti ye :)

    ReplyDelete
  32. Banyak juga RM300 tu... Semoga ada rezeki buat anda untuk mendapat duit raya ini, InsyaAllah. Selamat dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  33. wah semoga berjaya ya adarain

    ReplyDelete
  34. memang dah cukup banyak tapi cepat habis. hehehe

    ReplyDelete
  35. rm300 tu klu shopping di nile mmg bestt...

    ReplyDelete
  36. Memang best dan puas hati. :)

    ReplyDelete
  37. good luck ye, wah puas shopping dgn rm300 tu klu menang ;)

    ReplyDelete
  38. Terima kasih, memang best shopping tu boleh habis sekelip mata.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.