Baju Pilihan Sempena Hari Raya Aidilfitri

Tahun ini terasa nak ada baju raya special dan terbaik berbanding tahun lepas main beli je baju raya asal boleh pakai.


Tapi mungkin tak dapat baju yang aku nak beli tu atas sebab baju yang aku nak beli tu belum released lagi.


Poster dah ada tapi sedih belom released lagi


Brand apa yang nak dibeli tu?


Elrah Exclusive yang terkenal dengan Jubahnya yang slim fit dan berwarna-warni. Boleh kata Elrah Exclusife mencipta fenomena yang baru sehingga mendapat permintaan yang tinggi.


Aku tak minat dengan Jubah Elrah sebab aku tak suka sangat pakai jubah lagi-lagi yang berwarna-warni. Lain macam pula orang tengok.




[caption id="attachment_4254" align="aligncenter" width="700"]Baju Pilihan Sempena Hari Raya Aidilfitri - jubah Elrah Executife Jubah Elrah Exclusife[/caption]

Kurta Iman - Baju Pilihan Sempena Hari Raya


Aku cuma minat dengan Kurta Iman keluaran Elrah ni sebab cantik dan ada warna coklat+hitam. Tapi sayang belum released lagi menurut orang dalam Elrah.




[caption id="attachment_4255" align="aligncenter" width="500"]Baju Pilihan Sempena Hari Raya Aidilfitri - Kurta Iman Elrah Executife Kurta Iman Elrah Exclusife[/caption]

Bila nak released pun aku tak tahu. So, aku tak nak berharap sangat dengan Kurta Iman ni.


Kalau ada pun tak nak beli online, better by hand lagi puas. Boleh tahu sama ada muat ke sempit. Boleh consider nak beli or tak nak beli kat situ.



Tak Puas Hati dengan Elrah Exclusife?


Sebut pasal beli online, aku tengok di beberapa laman sosial Elrah Exclusife ni, ramai pengguna yang beli online tidak berapa puas hati dari memuji atas sebab:




  • lambat balas

  • Jubah lambat sampai

  • Lain order lain yang sampai

  • dll


Berikut adalah jawapan Owner Elrah Exclusife berkenaan dengan Isu di atas. Boleh klik [DISINI]


Elrah Exclusife pun baru sebulan lebih beroperasi. Mungkin dapat diperbaiki kelemahan yang ada pada masa akan datang yang jubahnya sudah pun terjual sebanyak 15 Ribu.



Banyak pilihan baju raya kat luar

Mungkin beli baju raya lainlah gamaknya mungkin baju raya dari Zery Zamry tak pun pakai baju raya tahun lepas.


Baju raya tahun lepas pun masih elok dan pakai pun setahun sekali je. So pakai jelah baju raya tahun lepas punya. Jimat sikit duit aku tahun ni. :D

Baju Pilihan Sempena Hari Raya Aidilfitri Baju Pilihan Sempena Hari Raya Aidilfitri Reviewed by adarain on July 08, 2015 Rating: 5

26 comments:

  1. Aduhai baju dah cun dah servis die pulak problem =,=

    ReplyDelete
  2. nampak sangat bergaya ....smart jubahnya...teringin pula ...ermmm

    ReplyDelete
  3. Ayah saya pun berkenan dengan jubah Elrah ni, cumanya bile nak beli offline tu takda pula color yang berkenan...

    ReplyDelete
  4. jubah lelaki warna warni mcm pelik je kan.. kalau putih atau hitam atau cream mmg cantik...

    ReplyDelete
  5. nampak pelik sikit sebab biasanya yang pakai jubah warna warni kaum hawa je yg pakai. Mungkin trend sekarang lelaki pun pakai warna warni..

    ReplyDelete
  6. hanya beberapa warna je yang berkenan kan dalam banyak2x warna yang ada sebab rasa matching dengan tuan empunya badan. :D

    ReplyDelete
  7. memang smart slim fit sesuai untuk mereka yang mahu jubah ikut badan.

    ReplyDelete
  8. Mungkin sebab Perniagaan baru sebulan lebih beroperasi tu yang ada problem.

    ReplyDelete
  9. Jubah Elrah Exclusife smart, cantik sangat! :D :D

    ReplyDelete
  10. nampak lain dari yg lain baju kurtah iman nie.. kalau pakai tentu menjadi perhatian ramai..

    ReplyDelete
  11. dah macam-macam dah design jubah sekarang.

    orang kita jadi makin kreatif dah.

    ReplyDelete
  12. Wah mengancam lah raya nanti...

    ReplyDelete
  13. Janji menutup aurat dan kelihatan sopan oklah tu..

    ReplyDelete
  14. betul and tak terlalu slim fit sangat. :D

    ReplyDelete
  15. habislah kaum hawa tengok siapa yang pakai ni. :)

    ReplyDelete
  16. zaman dah berubah jubah pun dah berwarna warni.

    ReplyDelete
  17. kalau bro pakai jubah memang ngam la..ada ciri-ciri ustaz sikit..tak caya boleh cuba

    ReplyDelete
  18. Asalamualaikum saudara bahrain...baju melayu zaman moden kini semakin pelik...yan lebih suka lihat yang
    jnis lama :-))...BBN

    ReplyDelete
  19. Waalaikumussalam, ikut pandangan masing2x, tapi ada je pakaian yang pelik2x macam perempuan ada. Kreatif tak kena pada tempat.

    ReplyDelete
  20. saya lebih suka yang atas tuh lebih berwibawa

    ReplyDelete
  21. baju lelaki sangat rapih sesuai aturan agama ,tapi kok wanita banyak menyimpang

    ReplyDelete
  22. cantik baju n jubah tu..tapi ade ke cutting besar..modelnye slim2 belaka..salute juga pasangan suami isteri ni..muda2 lagi dah ada biz yang maju..

    ReplyDelete
  23. masih merancang nak beli baju raya..baju yang lama masih ok lagi.

    ReplyDelete
  24. memang salute and dorang bekerja keras bagi memenuhi kehendak customer yang tak putus2x nak order produk dorang

    ReplyDelete
  25. setakat hari ini masih belum terbuka pintu hati nk pakai jubah...

    ReplyDelete
  26. Mak ai..15 ribu jubah terjual!! Lenguh tangan nak catit order. Tapi no wonder la kan, cantik sangat jubah nya pun :) Nanti saya bookmark website Elrah Exclusive , ok!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.