Inikah Doktor Paling Handsome Di Malaysia? - adarain

Monday, 2 November 2015

Inikah Doktor Paling Handsome Di Malaysia?

Siapakah Doktor yang paling handsome di Malaysia? Katanya Sampai melting perempuan kalau nampak ketampanan Doktor ni lagi-lagi bab senyuman doktor ni


Baru-baru ini doktor ini telah dipelawa oleh Hot FM untuk menemu bual tentang jolokan handsome di kalangan doktor. Dia sempat lagi memberi bunga kepada Fafau lagilah bertambah melting fafau dibuatnya. :D



Betul ke Doktor Paling Handsome?


Jadi siapakah nama doktor paling handsome ni? jeng-jeng




[caption id="attachment_4857" align="aligncenter" width="700"]Doktor Paling Handsome sumber gambar dari fb hotfm976[/caption]

Inilah dia Doktor Shazril Shaharuddin yang pernah berkerja di Hospital Serdang.


Bukan tu je, Dr, Shazril juga aktif dalam sukan bina badan dan pernah memenangi sukan bina badan yang telah disertainya iaitu Juara Pertandingan Body Smart ACT 2013.


Dr Shazril juga pernah menjadi model dan menghiasi majalah terkemuka di Malaysia antaranya adalah Majalah Maskulin, Remaja, Isihat, dan banyak lagi. Selain itu, Dr Shazril pernah terbabit dalam video pengiklanan salah satunya ialah iklan Kakao talk.


Dr Syaz dalam Maskulin


 Tapi jangan tak tahu.


Dr Shazril sudah berpunya dan sah menjadi suami orang. Isteri Dr Shazril juga seorang Doktor.




Ketika ditemui di Konti Hot Fm, Dr Shaz tidak ditemani oleh isteri atas sebab tertentu tapi jawapan isteri Dr Shaz agak pedas apabila menyatakan bahawa isteri beliau seorang sudah cukup untuk mengisi kouta kedua, ketiga dan ke-empat bagi diri Dr Shaz. :D



Jadi tak ada peluang la untuk hawa nak tawan jejaka hot ni.


Nampaknya semakin ramai di Malaysia yang cantik dan Handsome belaka dalam bidang masing2x.


Cantik dan handsome dalam bidang masing2x


Paras rupa adalah satu advance dan kurniaan dari Tuhan. Gunakan dengan sebaik mungkin syukur apa yang telah diciptakan kerana semua ini hanyalah pinjaman sementara.


Apa yang penting, pekerjaan yang dilakukan adalah untuk kesejahteraan rakyat dan bukan sekadar populariti semata-mata.

Comments

14 komentar

Untung jadi orang hensem ni kan? Tak kisahlah bekerja dalam bidang apa pun.. tetap akan menjadi tumpuan.. contohnya Abang Ensem ;)

Amboi memang pedas sungguh pesanan isteri doktor tu...hihi

macam-macam.. tu pun dah jadi viral kan..hihi

pantang ada doktor kacak mesti jadi tumpuan ramai :)

biasalah tu orang perempuan.

sabaq aje la ye orang laki-laki.

Ada pakej yang menarik. Bertuah badan. :)

Ok tu..pakej
Yg penting buat keja elok2..jgn sampai salah bedah orang :D

nak buat mcam mana kan, kalau lawa, viral juga...memacam hal

perempuan jaga harga diri jangan hanya sebab tengok lelaki macam ni terus lupa status & maruah pasangan

Memang mencetus kontroversi doktor ni..

sejak dipanggil Hot fm terus jadi hangat.

Tulah, cakap biar berpada2x. :D

seronok jadi orang kacak nie..tumpuan ramai orang


EmoticonEmoticon