Bau Minyak Wangi Yang Sedap Dan Tahan - adarain

Saturday, 11 February 2017

Bau Minyak Wangi Yang Sedap Dan Tahan

Soalan yang Selalu ditanya Tentang Perfume

Bau Minyak Wangi kebiasaan kita kalau nak beli mesti akan tanya tahan lama ke tak? bau mana yang sedap. sedap mcm boleh makan ke. tp itulah soalan yang selalu ditanya..

nak tahan lama ambil perfume gred EDP (Eau De Parfume). Boleh rujuk [DISINI]

kalau dah kata perfume mestilah wangi tapi tak semua orang 'masuk' dengan semua wangian contoh Dunhill London bau keras tak semua lelaki suka tapi ada sebahagian laki yang suka. 1 Million pula rata2x kesemua laki suka sebab baunya manis.

Bau Minyak Wangi Yang Sedap Dan Tahan
Vanilla by bodyshop. Gambar adalah hak milik adarain
Soalan lain pula yg lagi advance iaitu ada alkohol ke? ada halal tak?

Ini mesti akan ditanya ada alkohol tak padahal benda tak perlu dijadikan isu sangat sebab alkohol kosmestik lain dengan alkohol arak. kalau kita minum alkohol kosmetik mau tak mati krang dah lain jadi plak.

Syampoo yang kita pakai pun kita tak perasan ada alkohol denat selamba je kita gosok syampoo kat kepala.. aloe verra made korea lagi dan banyak lagi.

soal halal ada kalau nak ikutkan semua halal tapi nak dapatkan betol2x sijil halal tu memakan masa lama dan biasanya diuruskan oleh peguam. Tapi ada beberapa perfume yang telah dptkan sijil Halal.

Bila dah tanya tu semua, tanya lain plak harga macam mana?

Harga minyak wangi original ada yang RM100 sehinggalah mencecah RM300 ke atas. Lagi mahal yg cecah RM1k ke atas pernah jumpa perfume dan biasa dapat menang anugerah FiFi Awards..

Harga standard jual RM50-55. Jangan jual murah sangat, mahal sangat pun tak boleh.. jual murah sangat nanti complain kata produk cap ayam... kalau mahal sangat plak nanti kata tak mampu..

Bila minyak wangi dah cun, perfume long-lasting, harga pun dah cun.. comfirm kita pun akan beli perfume..

Minyak Wangi Yang Tahan Lama

Bagi mereka yang tercari-cari perfume yang wangi dan mampu milik untuk diri sendiri bolehlah beli perfume viral. Kalau beli banyak lagi murahlah kita bagi.

Kelebihan perfume Viral :
  • Gred EDP (Eau De Parfume) Kepekatan wangian Perfume yang tahan lama
  • Boleh dibawa solat
  • 99% sama dengan original
  • TAHAN LAMA sehingga 8 jam-12 jam.
Bau Minyak Wangi Yang Sedap Dan Tahan
. Bombshell antara perfume yang paling customer beli. Gambar hak milik adarain.

Ini antara senarai perfume yang disarankan untuk beli sebab wangi sangat.

Senarai Perfume Wanita
  1. Gucci Flora - (Floral)
  2. Incanto Shine Salvatore Ferragamo - (Fruity and Sweet)
  3. Victoria Secret Bombshell  - (Fruity aand sweet)
  4. Versace Bright Crystal - (Floral and Aquatic)
  5. Escada Cherry In The Air - (Sweet and Fruity)
  6. DKNY Be Delicious - (Fruity, green and Aquatic)
  7. Lancome Miracle
  8. Dior Addict 2
  9. White Musk Body Shop
Senarai Perfume Lelaki

  1. Dunhill Blue - (Citrus and marine)
  2. 1 Million - (Warm Spicy and Cinnamon)
  3. Mont Blanc Starwalkers - (Woody and Fressh Spicy)
  4. Hugo Energise  - (Citrus and aromatic)
  5. Drakkar Noir - (Aromatic and Woody)
  6. Versace Eros
  7. Giorgio Armani Black Code
  8. CH 212 vip
  9. Versace Blue Jeans
  10. Gucci Guilty Intense
Ada lebih dari 130 senarai perfume yang kita ada. sesiapa yang mencari perfume yang berkualiti dan wangian tahan lama sampai 12 jam boleh terus no whatsapp dibawah ya.

HARGA ASAL
RM55 Sebotol (35ml)

HARGA PROMOSI!
RM30 - Sebotol  (35ml)

===

Boleh Whatsapp untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

Comments

11 komentar

Admin ada jual ke perfume2 yang tahan lama ni?
Macam best jer..

biasanya aku pakai yang fruity dan memang jarang aku guna minyak wangi lelaki..ahaha..tapi aku pakai Dexandra je aku rasa lama baunya kekal..ohoho

dexandra memang tahan lama n wangi. :D

Saya dah banyak kali tukar perfume ni rasa dah fed up nak pakai yang nama pelik-pelik.

saya pakai jenama tempatan je, tapi memang suka baungan yang wangi semerbak ni

hahaha. biasa lelaki pakai 1 million, polo sport tak pun hugo energise...

wow gucci flora toplah..pernah pakai sekali..memang wangi..suke botolnye..sampai sekarang simpan..husband suka ngejek iklannye "flora by gucci" sebut dgn slang matsaleh celup :)

bau gucci flora ramai wanita suka.

minyak wangi yang best-best dan terbaik..

saya suka minyak wangi..


EmoticonEmoticon