Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 Sudah Mula Pengembaraan - adarain

Friday, 14 April 2017

Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 Sudah Mula Pengembaraan

Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 - Tak sangka, lagi beberapa hari je lagi kita akan menyambut bulan Ramadan. Antara rancangan yang takkan dilupakan adalah rancangan masakan ini iaitu Ketuk-ketuk Ramadan. Siapa yang tak tahu ketuk-ketuk Ramadan yang sentiasa muncul ketika di bulan puasa tu mohon terjun sungai. eh!..gurau je. Kebiasaanya berlangsung setiap hari pada pukul 12.30tghari di TV1


Kini Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 telah pun memulakan rakamannya sejak beberapa minggu yang lepas..


Seperti tahun-tahun sebelum ini dimana Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 akan terus berlangsung di pasaraya Tesco dan penaja utama kali ini ialah Maggi selain Tesco sendiri dan bukannya SAJI lagi.


Siapakah artis yang akan memeriahkan suasana KKR pada tahun ini? Antara artis yang dijemput pada tahun ini ialah seperti :




  • Kak Ogy

  • Shahz Jaszle

  • Elfirah Loy

  • Suhaimi Yusof

  • Aiman Tino

  • Isteri Johan (lupa plak namanya)

  • Johan

  • Wan Sharmila,

  • khai bahar

  • Elly Mazlein

  • Janna Nick

  • Asyraf Muslim

  • Amy Mastura

  • Raja Afiq

  • dan banyak lagi.


[caption id="attachment_6820" align="aligncenter" width="720"]Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 Sudah Mula Pengembaraan sumber gambar dari IG Sheila Rusly[/caption]

So, jangan lupa untuk hadir ke pasaraya Tesco berhampiran dengan lokasi korang kot2x bolehlah masuk Tv nanti time bulan pose. :D


Antara tesco yang dijadikan sebagai rakaman KKR ialah Tesco Lukut, Tesco Bahau, Tesco Seremban Jaya, tesco Jitra, tesco kulim (15 April 2017) dan banyak lagi.


Masakan apa yang artis kita masak tahun ini tu kenalah tengok nanti du bulan ramadan. Tak sah dalam masakan ada soalan panas dari Sheila rusly.. haha




[caption id="attachment_6821" align="aligncenter" width="720"]Ketuk-Ketuk Ramadan 2017 Sudah Mula Pengembaraan Sumber gambar dari Facebook Page Resepi Sheila Rusly[/caption]

Tak sabar plak nak tunggu rancangan Ketuk-ketuk ramadan tak lama lagi. Macam manalah gelagat artis tahun ini mesti kelako.. :D


==========


Ketuk-ketuk ramadan 2017 sudah mula start ditayangkan kat Tv1 setiap hari 12.30pm bermula 26 Mei 2017. Kalau korang tengah kerja nak tengok kat mana, nak tengok tv plak office mana ada kan... korang just boleh tengok  secara live melalui online [DISINI] . Kalau korang mungkin terlepas beberapa episod ketuk-ketuk ramadan boleh tengok kat youtube [DISINI]


So, bolehlah tengok kat hp.. selamat menonton bergelak sakan di Ketuk-Ketuk Ramadan 2017.


Comments

5 komentar

Mesti ada resipi yang best lagi dikongsikan oleh sis sheila rusly ni

sekejap je dah nak masuk bulan ramadhan.semoga amal kita diterima olehNya

Memang laris rancangan ni kalau nak dibandingkan dengan rancangan masak yang lain

dah nak puasa la kita ni. bulan depan je


EmoticonEmoticon