Perfume lelaki paling wangi 2017 - adarain

Tuesday, 12 September 2017

Perfume lelaki paling wangi 2017

Perfume Wangi untuk lelaki 2017 - Zaman sekarang serba moden serba canggih kebanyakkan lelaki dah mula menjaga penampilan dari segi wajah dan badannya. Bukan itu sahaja tapi diselitkan sekali dengan haruman perfume yang wangi sesuai agar lelaki lebih confident berhadapan dengan orang ramai.

bau perfume apa yang wangi untuk lelaki? Kebanyakkan lelaki suka bau yang memikat, tak terlalu strong dan boleh kata sedang-sedang baunya, ada lelaki suka bau yang soft dan manis.. lain orang lain hidungnya..

10 Perfume Wangi Pilihan Utama Lelaki

Ini adalah top 10 perfume wangi pilihan utama lelaki:

Perfume lelaki paling wangi 2017
paco rabbane 1 million. Gambar hak milik adarain.


  1. Paco Rabbane 1 Million
    Bau ala2x kayu manis sangat sesuai untuk lelaki yang berada di office atau pergi mana-mana event. Dan bau ini sangat2x very long lasting..

  2. Dunhill Desire Blue
    Bau ala2x bila berada di tepi pantai yang besih.. sangat sesuai.. sesuai untuk outdoor. Lelaki yang selalu keluar ke or main sports sangat sesuai pakai perfume ini..

  3. Versace Eros
    Bau mint campuran dengan vanilla yang sangat sedap baunya.. Juga sangat sesuai untuk outdoor juga boleh dijadikan sebagai perfume pemikat untuk wanita. Bau yang sangat long lasting..

  4. MontBlanc Starwalker
    Bau ala2x mint pun ada, bau bamboo pun ada... sangat sesuai untuk lelaki yang kerja outdoor. Baunya agak moderate sahaja.. boleh beli [DISINI]

  5. Hugo Energise
    Bau ni sedap ada campuran lemon dengan woody sikit. Boleh beli di Shopee [DISINI]

  6. Creed Aventus
    Bau yang sangat memikat sesuai untuk lelaki yang tengah dating ke nak jumpa mak we ke boleh la try perfume ini nanti. Sangat long lasting.

  7. Giorgio Armani Acqua Di Gio
    Salah satu perfume yang paling top dan sedap baunya.. ada bau woody dan kasturi. Sangat sesuai kalau nak pergi event yang esklusif. Bau long lasting.

  8. CH 212 VIP
    Bau yang sangat sweet sesuai juga untuk lelaki yang nak pergi dating ke atau nak buat bau kat office pun boleh.

  9. Mugler A*Men
    Bau yang agak manis berlemak gitu. Sesuai untuk lelaki yang melakukan kerja outdoor yang lasak.. bila berpeluh campur plak dengan  perfume ini jadi wangi dan bau ini tersangat long lasting.
  10. Ferrari BlackBau yang sangat ekskulif. Jarang perfume lelaki buat bau fruity.. tapi ferrari buat bau perfume fruit khas untuk lelaki. Bukan fruity biasa2x ini dan baunya memang sangat eksklusif sangat sesuai untuk pergi dating atau majlis tertentu.
Semoga memudahkan untuk korang sebagai lelaki untuk memilih perfume yang sesuai dengan korang.

Kalau rasa suka bau yang lembut tak terlalu kasar atau strong bolehlah ambil Creed Eventus dan Hugo Boss. kalau suka bau manis perfume untuk lelaki boleh ambil Paco Rabbane 1 Million. Nak bau yang macam fresh dan bertenaga boleh ambil Hugo Energise atau Mont Blanc Starwalker,

Bagi anda yang ingin membeli perfume Inspired iaitu diinspirasikan oleh brand international dengan harga mampu milik tapi kualiti sama dengan original bolehlah contact no dibawah.

HARGA ASAL
RM65 Sebotol (35ml)

HARGA PROMOSI!
RM30 – Sebotol (35ml)

====

CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui WHATSAPP:

Comments

14 komentar

Saya peminat minyak wangi juga..

cuma minyak atar jelah.

yang lain-lain termasuk branded tunggu kaya dulu la.

Memang betul tu. ada antara bau bau ni yang sedap untuk suami

Minyak wangi brand mahal semua ni

sekali sekala boleh lah belanja suami

satu pun aku tak pernah pakai.
hehe..
mahal wehh minyak wangi nih.

Dah 2 tahun tak sembur minyak wangi :)

Ibu lebih suka pakai brand tempatan. ada saja yang elok

harga pun berpatutan

lama sangat dah tak pakai tu. hehe..

haha. kalau ori memang mahal.. beli inspired pun dah ok.

kalau ori memang mahal semua ini.. tapi kalau dah ada inspired bolej jimat duit. hehe

Ferrari black ja yang en laki pakai dalam list ni. Saya juga suka baunya..

Mahal ni minyak wangi ini tapi memang terbaik lah kalau dah pakai harum semerbak

ferrari black lama2x pun sedap baunya.

memang terbaik sampai orang sebelah pun boleh bau. hehe

Orang perempuan bolehlah rujuk posting ni kalau nak hadiahkan perfume buat pasangan masing-masing.


EmoticonEmoticon