Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback - adarain

Sunday, 24 September 2017

Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback

Pernah dengar ke cashback dari Shopback? kalau yang tak pernah dengar meh saya terangkan apa itu Shopback dan kegunaannya dalam kegunaan sebagai shopping online.

Apa itu Shopback?


Shopback merupakan satu laman yang menyediakan perkhidmatan untuk anda shopping secara online dan pada masa yang sama anda akan dapat balik duit cash.

[caption id="attachment_7328" align="aligncenter" width="638"]Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback[/caption]

Contoh - anda shopping online lazada melalui shopback kemudian telah berbelanja RM300 di lazada dan anda akan dapat balik duit sebanyak RM20 dengan Shopback. Ini bermakna anda shopping RM280 sahaja dan RM20 tu anda akan dapt cash nanti.

Jimat tak jimat kan?. hehe

Selain itu, anda juga akan dapat bonus nanti. Gempakkan? Lagi bertambah Cashback anda dalam akaun Shopback.

Shopback membantu anda memberikan diskaun terbaik di store online yang mempunyai lebih 500 lebih seperti Lazada, Zalora, 11st, Hermo, Bonia, Daniel Wellington, Uniqlo dan banyak lagi.

Bukan itu sahaja anda kalau pakai prepaid boleh reload di Shopback.. Contoh kalau reload RM10 dan anda akan dapat cash mungkin dalam RM0.85. Kiranya anda hanya bayar RM9.15 sahaja untuk reload.

Nak booking perkhidmatan pengangkutan pun ada macam MAS, booking.com, expedia dan banyak lagi.

Makin lama anda berbelanja kat Shopback lagi banyak cash yang anda akan dapat

Macam mana nak dapatkan Cashback dari Shopback



  1. First anda kenalah daftar Shopback secara percume -> Sign Up ShopBack

  2. Bila dah siap semua daftar shopback semua.. kemudian check store mana yang anda nak shopping kat shopback.. kalau Lazada klik je Lazada.

    [caption id="attachment_7325" align="aligncenter" width="1024"]Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback Shopping kat lazada anda akan dapat paling tinggi 11% cash balik..kira banyak dan jimat.[/caption]

  3. Bila klik lazada nanti akan keluar macam ini..

    [caption id="attachment_7326" align="aligncenter" width="951"]Jimat shopping online dengan cashback dari Shopback setiap kategori lain peratusannya untuk dapat balik duitnya..[/caption]

  4. Klik je SHOP NOW dan nikmatilah shopping anda di lazada nanti. Begitu juga kalau shopping store online yang lain.

  5. Nanti dah selesai shopping nanti dalam masa 48 jam atau 2 hari anda akan dapat cashback dalam akaun Shopback anda.


Cara untuk keluarkan duit cashback dari shopback


Untuk keluarkan duit anda dari shopback pastikan duit sudah terkumpul paling minimum adalah RM10 dan telah cukup hari untuk keluarkan cash dari shopback.

Duit cashback anda boleh dapatkan melalui bank online seperti Maybank, bank Islam, CIMB, HSBC, RHB dan banyak lagi.

Kesimpulan tentang Shopback


Kepada anda yang kaki shopping online memang jimatlah kalau shopping melalui Shopback sebagai perantara untuk anda shopping sambil berjimat. Dapat pula diskaun, rebat semua yang menarik kemudian dapat balik duit bila dah cukup untuk dikeluarkan. Sangat mudah dan menjimatkan.

Apa lagi, terus daftar Shopback sekarang disini -> Sign Up ShopBack
Comments

11 komentar

Bgs utk yg kaki shopping online shopback nii.

ramai jugak yg guna shopback ni.. semua ckp berbaloi

Memang boleh dapat duit. Sesuai untuk mereka yang nak shopping online ;)

11% tu banyak macam potongan KWSP :)

Haha

Apa yang kita belanjakan semuanya hangus

Cara nak bagi kita berbelanja lebih dari perlu

kan.. memang ramailah terhasut dengan belanja sakan..

tapi nak kena shopping selalu la gamaknya. hehe

kalau shopping banyak mmg besar 11% tu.. hehe

nak jimat sikit.. pakai yang ni la.. hehe

mrs pip singgah sini T_T
best kan bila shopping ni ada cashback reward.

terima kasih sudi singgah.. memang best.. rugi tak daftar..


EmoticonEmoticon