Makan Eat & Repat Cafe Di Bandar Baru Bangi - adarain

Saturday, 21 October 2017

Makan Eat & Repat Cafe Di Bandar Baru Bangi

Eat & Repeat cafe - kalau tetiba rasa nak makan banyak dan puas memang aku akan makan kat sini. sebabnya korang makanlah banyak mana pun menu apa pun harga tetap sama iaitu RM1.90.. MURAHKAN?

style eat & repeat ni lebih kurang sama macam  boat noodle tapi yang ini more kepada makanan melayu berbanding boat noodle yang more kepada makanan thailand terhad mee sahaja..

Cafe ini jenis terbuka tak ada aircond semua..free air terus. hehe.. Senanglah korang nak tengok apa yang ada dalam kedai ini tanpa segan silu..

Makan Eat & Repat Di Bandar Baru Bangi

Yang best tentang cafe ini bukan mee je korang boleh order malah nasi dorang ada provide macam nasi lemak telur, nasi daging cincang, nasi goreng cina, nasi goreng kampung dan banyak lagi... pau pun ada..

Percaya tak korang? Kalau order 2 menu je dah kenyang.

ini bermakna memang banyaklah nasi yang dorang letak dalam mangkul.. aku order 4 mangkung pun dah kenyang sangat..

Makan Eat & Repat Di Bandar Baru Bangi

Korang perasan tak gambar pertama dan kedua mangkuknya berlainan.. yang pertama mangkuk kaca dan kedua magkuk plastik..

Pakai mangkuk plastik sebab cafe time tu tak ada air jadi kena pakai plastik senang pakai buang..

Rasanya macam mana kt Eat & Cafe?


TERBAIK!... selalu juga makan kat sini maknanya makanan kat sini memang sedap.. nampak macam makanan biasakan? Tapi serius memang sedap! Tak percaya korang try la plak rasa kat sini..

menu feveret nasi daging cincang.

Alamat Eat & Repeat Cafe


2-18, Jalan 15/1f, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia. Landmark dekat dengan patronas Seksyen 15.

Facebook [DISNI]
Comments

12 komentar

Dah dekat dengan rumah. Tp x singgah pun.. Satu masa nak singgah lah nt

Biar betul... RM1.90 sen sahaja.. murahnya.. susah nak dapat makanan harga macam tu zaman sekarang ni..

aah, memang RM1.90 sahaja.. memang susah nak dapat harga yang mcm tu.

la... tak singgah lagi ke.. hehe lepas ni boleh singgah.. :D

kemain murah lagi..

semoga bisnes mereka terus maju dan beroleh untung yang kaw-kaw..

muka orang yang makan tu mane bro ?

murahnya...okey boleh singgah satu hari nanti

kan.. memang murah.. boleh singgah nanti. hehe

amin.. hehe.. insya ALLAH next post. hehe

ingat boat noodle je pakai mangkuk2 macam ni

Bangi syurga makanan. Sedap dan murah sejak zaman belajar lagi dulu.

Kalau takda port nak tuju makan nanti bolehlah singgah ke sini


EmoticonEmoticon