Padini Sale Murah Hanya 4 Hari Sahaja - adarain

Friday, 3 November 2017

Padini Sale Murah Hanya 4 Hari Sahaja

Padini sale penuh satu facebook dok share pasal padini ada buat discount giler-giler selama 4 hari sahaja iaitu bermula dengan 2 November sampai 5 November 2017 sahaja..


Selain itu, Brand outlets pun ada buat sale memandangkan BO pun bawah padini juga,


Paling rendah Baju dengan harga RM10..


Lepas tengok dorang punya sale tu memang habis kerja tu terus pergi Ioi City Mall sebab kat sana ada padini dengan Brand Outlets dengan harapan tak ramai orang lah..


Dah sampai tu boleh tahan ramai jugaklah macam selalu je time weekend aku tengok...


so, mulalah pencarian baju yang yang lawa dan murah.. sempatlah grab 2 helai untuk aku dan 2 helai lagi untuk adik aku...


seluar jeans pun murah.. sehelai RM30.. tapi yang biasa2x punyalah...




[caption id="attachment_7476" align="aligncenter" width="720"]Padini Sale Murah Hanya 4 Hari Sahaja pilih jangan tak pilih.. sehelai RM10 je. lengan panjang RM20[/caption]

tapi bila nak beratur tu ya ampunnn.. panjang nak oiii... yang ni luar biasa.. first time beratur panjang lepas shopping ni..




[caption id="attachment_7477" align="aligncenter" width="720"]Padini Sale Murah Hanya 4 Hari Sahaja panjang beratur nak bayar kat kaunter[/caption]

lama juga nak tunggu turn nak bayar tu.. nak tak nak tunggu jelah macam biasa.


Cukuplah kat BO krang pergi padini pula rambang mata pastu habis duit gtu je .haha.. jimat2x..



Padini Sale Menggegar Lagi!


Kepada yang suka pakaian murah berkualiti, dapatkan di semua outlet Padini SELURUH negara! Warehouse Sale ini hanya 4 HARI SAHAJA! Jangan ketinggalan borong untuk keluarga! Padini Warehouse Sale
Tarikh: 2 - 5 November 2017


Kalau malas nak pergi kedai... boleh je beli online kat [SINI]


Free shipping kalau beli lebih dari RM120. Sangat mudah dan menjimatkan tapi kalau baju kebanyakkannya adalah saiz S sahaja yang ada.

Comments

6 komentar

Best tu t-shirt 10... boleh rembat 3-5 helai...

saya siap rembat 4 helai.. hehe

Ala.. size s byk ke? Nasib baik x gi haha

aah, banyak saiz s dengan Xtra large. hehe

sempat jgk pegi semalam. tapi takde yg berkenan. dh tnggal yg tak lawa

dah ramai rembat yang lawa. tinggal je yang tak berapa nak lawa sangat. hehe


EmoticonEmoticon