Movie Jumanji Welcome to the jungle best gila - adarain

Monday, 18 December 2017

Movie Jumanji Welcome to the jungle best gila

Movie Jumanji Welcome to the jungle - Daripada korang tengok cerita star wars the last jedi yang sampai sekarang tak habis-habis lagi better korang pergi tengok cerita jumanji welcome to the jungle.

Sebab apa kena pergi tengok adalah jalan cerita yang comfirm buat korang tergelak sampai hilang stress korang. hehe dari tengok star wars yang comfirm ada sambungan next year lagi..

[caption id="attachment_7628" align="aligncenter" width="720"]Movie Jumanji Welcome to the jungle best gila sumber gambar dari google image[/caption]

Sinopsis Jumanji Welcome to the jungle

Mengisahkan 4 orang pelajar telah didenda untuk membersihkan stor lama dan kemudian terjumpa satu game lama. Spencer salah seorang 4 orang pelajar curious dengan game tersebut dan mula ajak member yang lain main game versi digital.

Malangnya mereka yang bermain semua tiba-tiba terperangkap masuk ke dunia jumanji. Lebih malangnya adalah mereka berada di dalam tubuh orang lain atau watak lain dalam jumanji.

Mereka terpaksa menghabiskan permainan jumanji dan mereka ada hanya ada 3 nyawa sahaja untuk menyelesaikan masalah jumanji ini.

Mereka berjaya ke tak? Comfirmlah berjaya tapi macam mana ceritanya korang kena pergi tengok sendiri.

Movie jumanji yang best dan kelakar

Boleh kata movie ni selalu full house masa hujung minggu hari tu.. setiap jam penuh je dengan orang yang nak tengok cerita ini..

Serius tak expect yang cerita ini lagi kelakar dari movie jumanji sebelum ini sebab trailer terbaru ni macam kurang gempak. Walaupun tak banyak CGI sangat berbanding jumanji yang lama tapi sudah cukup terhibur dengan pelakon lawak yang hebat-hebat semuanya.

Bila the rock bergabung dengan pelawak terkenal Kevin hart dengan jack black memang menjadi dan panggung jadi meriah dengan gelak ketawa dorang ini..

Yang bestnya adalah pelakon popular/penyanyi lain iaitu nick Jonas.. apa watak dia tu korang kena pergi tengok sendiri.. krang bagi sini tak best..

aku bagi 4.5/5 bintang untuk Movie Jumanji.

 
Comments

12 komentar

macam bes je movie ni. masuk list untuk tengok ni...tq untuk nice review..:)

nice review...

banyak duit memang saya nak tengok..

doa-doakan saya jadi orang yang banyak duit..

Wah nak bawa Syafi pergi tengok lah

Yang ni memang aku nak tengok.

star wars memang tak miss.

Memang aku akan tengok gak nanti.

Lepas hantaq anak ke rumah pengasuh.

haha..

tengok jangan tak tengok. hehe

memang best.. komfom syafi suka..

Nak tengok tp tak menyempat lagi ni. Adoi

filem ni fun.. boleh dikatakan sebaris dgn filem asal.. tak sangka.

Yang lama dah tak ingat, lupa jalan cerita.


EmoticonEmoticon