Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall

Restaurant The Plated salah satu kedai yang ada kat Ioi City Mall yang mungkin patut korang cuba. Asyik makan kedai yang sama pun bosan jugak kan..

Jadi, meh le kita try makan kat sini.. Apa yang bestnya kat sini.

Menu The Plated by Pinky Brothers


sebelum buka bab pasal menu kat restaurant ni.. kita cerita pasal suasana dalam kedai ni yang tenang je bila masuk dan duduk dalam kedai ini. simple tapi menarik. Tema hitam coklat kayu semuanya..

Menu the plated lebih kepada masakan barat macam chicken shop, pasta, fries semua. Kalau nak makan nasi, ada menu nasi lemak special pastu ada nasi goreng special, nasi ala teppan pun ada.

Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall

Ini antara manu yang saya makan..

Lupa nama menu ni spagetthi warna hijau.. rasa pun memang mabless sedap sangat.. hehe

Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall

Gambat kat bawah ialah nasi teppan ayam bakar.. memang sedap juga.. kawan punya order.

Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall

Overall, puas hati dengan service yang diberikan. Makanan pun semuanya sedap. Air teh lupa namanya juga tapi sedap gakk... boleh minum dua orang..

Lokasi The Plated


2F - Ioi City Mall  Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia. Berhampiran dengan Boat Noodle dan Soopong

Boleh usha facebook dorang [DISINI]
Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall Makan The Plated by Pinky Brothers di Ioi City Mall Reviewed by adarain on February 05, 2018 Rating: 5

6 comments:

Powered by Blogger.