Thursday, 7 February 2019

Perfume Marcedes Benz Yang Fresh Untuk Lelaki

Perfume Marcedes Benz Grey : serius memang tak terfikir pun nak beli perfume marcedes benz apatah lagi kalau perfume yang original. Bayangkan kalau perfume original je kalau international punya brand dah beratus2x lagi.

Tapi teringin nak pakai perfume original.. sekali-kala nak pakai ok la kan.

cuma tak tahu perfume mana yang best  untuk lelaki..

Orang kata kalau nak beli perfume yang agak murah dan berbaloi beli kat sasa Malaysia sebab memang dijamin original kalau nak dibandingkan beli secara online yg belum tentu original.

Sephora pun ada gak memang mahal belaka semuanya. haha

Then try pergi kat sasa pula.. terus masuk kat bahagian perfume lelaki dan cari bau yang bersesuaian.

then terus ada pelayan tanya nak beli perfume ke? Soalan cliche .. haha takkan nak beli make up plak dah memang kat tempat perfume. haha

So si pelayan ni sarankan bau yang wangi dan kebanyakkan dia suggest tu memang wangi dan fresh.. Banyak-banyak perfume yang dia suggest, ada satu perfume ni aku berkenan iaitu marcedez Benz Grey.. bau fressh ada sedikit woody but nice baunya.

Kotak Marcedez Benz warna hitam berkilat
Then ada offer pula tu untuk perfume tu so apa lagi memang terus beli perfume ni.

Perfume Marcedezs Benz warna grey ada logo lagi. 
Tak sangka beli perfume brand ni.. haha.. Tak dapat beli kereta marcedes benz dapat beli perfume dia pun jadi lah. hehe

Harga boleh check kat facebook sasa Malaysia untuk perfume ni atau terus datang kedai mana2x cawangan sasa.. kalau putrajaya kat Alamanada ada satu kedai.. The mines pun ada.

Dipuji tak terbang, Dihina tak tumbang. Pasti bangkit!

Comments


EmoticonEmoticon