Pengalaman Beli Portable Speaker UE Wonderboom dan Berbaloi ke?

Dah lama teringin nak pakai portable speaker yang sesuai memandangkan banyak brand sekarang terus pening nak pilih mana satu yang terbaik.

Usha punya usha terminat pula dengan UE Boom namun harganya terlalu tinggi dan di luar bajer. Hampir RM700 untuk UE boom 3. Harga macam ni better beli speaker tv lagi sedap dengar dan berbaloi..

Ada satu saya minat dengan sepaker ni namanya UE Wonderboom. Tengok review ramai yang kata bagus sebaris dengan brand speaker hebat yang lain. 

Apa yang menariknya UE Wonderboom adalah speakernya yang berbentuk bulat dan unik lain dari portable speaker lain. Comel je speakernya.. 

Harga pula boleh tahan berbaloila dengan speakernya rege bawah RM270 dah boleh dapat.

Selain itu ada macam-macam pilihan warna yang menarik dan saya pilih warna macam gambar di bawah. Nampak macam berabuk tapi sebenarnya corak. Memang coraknya macam tu. 

Bolehlah sambil kerja sambil dengar speaker. hehe

Pengalaman Pakai Portabe Speaker UE Wonderboom
UE Wonderboom
Pengalaman Pakai Portabe Speaker UE Wonderboom
tempat tekan power on/off dan bluetooth. Siap ada tempat sangkut

Sebab kenapa beli Speaker UE Wonderboom?

  1. Antara brand paling terkenal dalam dunia speaker. 
  2. Harga Mampu milik dan senang bawa ke mana-mana
  3. Speaker 360 darjah
  4. Speaker balance antara bass dan stereo.. 
  5. Suara speaker yang mantap dalam bilik dan ruang tamu. 
  6. Design speaker menarik dan unik
  7. Penggunaan speaker boleh tahan sampai 10 jam
  8. Kalis air. jatuh dalam kolam renang pun takpe still elok lagi speaker ni. 
  9. Float. kalau jatuh dalam kolem renang ke takkan jatuh dasar kolan speaker ni akan float dengan sendirinya.
Nak beli kat mana? Boleh beli kat Lazada atau Shopee. Kalau beli kat luar harga mahal better beli online kat shopee lagi murah.

Pengalaman Beli Portable Speaker UE Wonderboom dan Berbaloi ke? Pengalaman Beli Portable Speaker UE Wonderboom dan Berbaloi ke? Reviewed by adarain on May 15, 2019 Rating: 5

2 comments:

Powered by Blogger.