Saturday, 20 June 2020

First Time Makan Donut Krispy Kreme Katanya Lembut Sangat

ok guys, first time aku baru kewujudan benda brand donut ini.. yang aku tau macam dunkin donut, J.co dengan Big Apple. Ini pun aku terjumpa brand ini pun sebab tengok kat youtube yang review pasal donut ini.. 

Jadi aku pun bila tengok review youtube terus aku rasa nak pergi try makan donut ini. 

Krispy Kreme kat iot city mall Putrajaya 


Jadi aku beli Krispy Kreme kat iot city mall Putrajaya baru buka kat situ tak silap. Jadi kita tryla beli untuk take away. 

Apa yang aku perhatikan tentang KK ini dia ada sediakan donut yang jenis premium dan biasa. Tak macam kedai donut lain. Premium dia aku tengok macam biasa je.. just tambah kit kat la, tambah coklat dan cheese lebih. Tapi sebab nak try kan kenalah beli premium punya. haha. Menu pun lebih kurang sama dengan brand donut lain.. 

Harga Donut Premium kalau tak silap dalam RM20+ mcam tu untuk enam (6) donut. 

Kotak Krispy kreme.. look old dan vintage

Inilah beberapa donut yang aku beli.. 

Donut Krispy Kreme
Ada 6 donut jenis campur dengan premium

Amcam terliur tak tengok? Rasa dia macam mana?

Kesimpulan Tentang Donut Krispy Kreme


Review jujur tentang Krispy Kreme ini memang tersangatlah lembut donut dorang ini dan bila korang makan 1 donut je aku rasa dah cukup kot sebabnya muak sangat.. maybe sebab terlalu banyak coklat or cheese. so, one is enough la.. manis tu tak payah cakap la.. memang manis sangat. haha. 

1 comment:

  1. famous brand ni. teringin nak try, slalu tengok dalam movie je. sayangnya takde di kota bharu. haha

    ReplyDelete