Beli Beg Di Nile.com.my

Sebenarnya sudah lama pasang niat untuk membeli secara online di nile.com.my. Tetapi dirasakan tiada keperluan untuk dibeli ketika itu dan tunggu masa yang sesuai untuk membeli.


Perasaan bertambah membara apabila saudara Ejam Othman dan saudari Kujie membuat satu entri berkenaan barangan nile.com.my yang telah dibeli.



Beli Beg Di Nile.com.my


Kebetulan tidak lama lagi, saya akan travel ke Bandung, Yogyakarta dan Solo, Indonesia. Jadi saya telah bercadang untuk membeli satu beg tangan khas untuk lelaki bagi memudahkan saya untuk membawa barangan penting ketika travel di Indonesia nanti.

Barangan penting seperti Passport, Dompet, smartphone, powerbank dan bermacam-macam lagi yang kita boleh letakkan di dalam beg tersebut nanti.

Gambar dibawah adalah bungkusan dari nile.com.my sendiri.

[caption id="attachment_1066" align="aligncenter" width="532"]Camera 360 Bungkusan dari nile.com.my[/caption]

Gambar di bawah sini pula adalah beg tangan khas untuk lelaki yang telah dibeli. Kecil, ringan dan harga juga memang berpatutan. Jangan disangka hanya perempuan sahaja yang ada beg tangan, lelaki juga tidak terkecuali. Sudah menjadi trend masa kini.

[caption id="attachment_1067" align="aligncenter" width="532"]Beli Beg Di Nile.com.my Beg berwarna brown menjadi pilihan[/caption]

Ada tiga zip pada beg tersebut iaitu bahagian depan, atas dan belakang. Jadi kita boleh letak barangan yang sesuai pada beg tersebut.

Senang selepas ini dengan membawa barangan penting semasa travel nanti.

Tidak bergantung pada beg sandang sahaja. Beg sandang digunakan sebagai simpanan untuk  barangan ole-ole yang dibeli. Jadi tidak bercampur-aduk dengan barangan lain.

Di harap beg ini tahan lasak.

Tiket Vip Untuk Peminat Bola Sepak



Urusan Pembelian Di Nile.com.my


Urusan pembelian agak berbeza sedikit dari yang lain. Kita secara manual perlu membuat transfer pembayaran dari bank ke akaun nile.com.my kemudian perlu princtscreen dan hantar kepada nile.com.my sebagai tanda bukti pembayaran.

Penghantaran pula cukup pantas. Hari ini tempah, besok barang sudah sampai ke rumah. Kita diberi pilihan sama ada menggunakan perkhidmatan Pos laju atau Gdex.

Berita baik! Nile.com.my telah membuat satu tawaran istimewa kepada pelanggannya di mana pada 11.7.3013 sehingga 17.11.2013  segala kos penghantaran adalah percuma jikalau pembelian tersebut melebihi RM48 ke atas.

Jangan lepaskan peluang ini!
Beli Beg Di Nile.com.my Beli Beg Di Nile.com.my Reviewed by adarain on November 13, 2013 Rating: 5

48 comments:

  1. wow! satu ulasan yang menarik..cuma tak puas menatap imej beg tu...

    ReplyDelete
  2. nak pinjam boleh tak bwa pi pasau borong hee :) boleh tahan lasak gak ni

    ReplyDelete
  3. Boleh try la nak beli barang kat situ..

    ReplyDelete
  4. boleh tapi dikenakan charge..hehe

    ReplyDelete
  5. Terima kasih, cukupla satu. :)

    ReplyDelete
  6. tak pernah plak aku membeli dan membelah kat nile nih.. kena usha nih

    ReplyDelete
  7. memang mudah beli kat Nile ni..

    ReplyDelete
  8. Tak cuba lagi beli kat sini...

    ReplyDelete
  9. next time ble try shopping sana ^,^ ......mcm best je

    ReplyDelete
  10. den pun suka pakai porch macam tuh jika travel...

    ReplyDelete
  11. dah pernah beli kat nile ni. so far, memang puas hati la.

    ReplyDelete
  12. gua tak pernah cuba lagi nile.com ni

    ReplyDelete
  13. ada rezeki lebih, boleh beli.

    ReplyDelete
  14. samalah, dulu ada beli tapi kurang sesuai dengan saya, bila beli baru rasa puas hati.

    ReplyDelete
  15. puteri belum pernah cuba beli kat situ lagi.

    ReplyDelete
  16. saya alergi dgn shopping online ni, berhantu gamaknya hehehe

    ReplyDelete
  17. Belum sempat beli kat nile nie dah tgk entri kak jie beli untuk anak beranak dia rasa teruja pula ...kena sabar sebab barang dah berlungguk kat rumah tak pakai lagi nanti beli2 tak sempat pula nak pakai .

    ReplyDelete
  18. ada gak dok ushar barang kat Nile ni, tapi belum rasa nak beli lagi..heheee

    ReplyDelete
  19. setakat ni ramai beri ulasan positif dengan pengalaman belian online ni, terbaiklah.

    ReplyDelete
  20. ada rezeki boleh beli kat sana..

    ReplyDelete
  21. wahhh... senang jer sekarang ni kan :D

    ReplyDelete
  22. satu tawaran bagus
    kejp lagi aku menjenguk ke sana
    cuci mata dulu

    ReplyDelete
  23. Beg pelbagai fungsi. Kecil dan senang dibawa !
    Muat tak nak letak duit banyak2 tu.. hehe

    ReplyDelete
  24. kalau ada yang berkenan, boleh beli terus..

    ReplyDelete
  25. sama-sama..mana cukup satu bro!

    ReplyDelete
  26. Menarik nie, aku mmg bercadang nak beli barang secara online...tgh ushar-ushar website yang jual barang2 yang aku perlukan....

    ReplyDelete
  27. Assalam
    Cantik beg tangan itu. Warnanya juga menarik. Dan mudah di kendalikan , terutama ketika melancong.

    Jangan lupa rakamkan gambar-gambar menarik semasa lawatan itu nanti ya :)

    ReplyDelete
  28. waalaikumussalam Terima kasih, IN SYA ALLAH.

    ReplyDelete
  29. terbaik barangannya juga sangat berkualiti

    ReplyDelete
  30. cara penulisan macam advertorial..untunglah syarikat dapat advertorial percuma..

    ReplyDelete
  31. Tahniah untuk pengalaman ni..hehe..saya masih belum berani membeli secara online..hehe

    ReplyDelete
  32. tak pernah beli online ke? kena beli ni baru tahu senang.tak payah susah-susah nak keluar.

    ReplyDelete
  33. Alamak, macam nak kena terbeli je sesuatu dekat nile lepas baca artikel ni.hahahaha!!

    ReplyDelete
  34. dekat bandung banyak barang murah maa

    ReplyDelete
  35. ohhh..baru tahu boleh google nie.........thanks

    ReplyDelete
  36. bag tu kaler brown? macam kaler purple je...ke SA dah rabun warna ni...

    ReplyDelete
  37. beg tu warna coklat..warna ungu mungkin terkena sinaran matahari.

    ReplyDelete
  38. keren tasnya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.