Ephyra Idaman Saya - adarain

Friday, 8 November 2013

Ephyra Idaman Saya

Semakin hari semakin ramai yang menggunakan produk Ephyra dan ini menjadi produk semakin laris dan popular dikalangan pengguna serta artis terkemuka juga tidak terkecuali merasai Produk Ephyra seperti Wati Elite, Memey Suhaiza dan Norman Hakim.

Tidak ketinggalan, blogger popular juga turut mengamalkan produk Ephyra secara rutin harian seperti Mia, eyriqazz dan Shikkido

Baru-baru ini, Produk Ephyra telah memilih pasangan selebriti iaitu Memey Suhaiza dan Norman Hakim sebagai duta Produk Ephyra yang semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.

[caption id="attachment_1044" align="aligncenter" width="410"]Ephyra Idaman Saya Sumber dari facebook oceanlife2u[/caption]

Apa itu Produk Ephyra?


Produk Ephyra merupakan satu produk minuman kesihatan yang berasaskan kolagen dengan campuran dari alam semula jadi seperti (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato).

Untuk ketahui lebih lanjut berkenaan dengan Produk Ephyra boleh rujuk di sini ataupun di sini untuk mengetahui dengan lebih mendalam tentang kelebihan menggunakan produk Ephyra.

Kelebihan Menggunakan Produk Ephyra


Berikut adalah serba sedikit berkenaan dengan kelebihan menggunakan Produk Ephyra.

  1. Menganjal dan melembapkan kulit.

  2. Mencegah jeragat di wajah.

  3. Menghilangkan jerawat dan parut jerawat.

  4. Mencerahkan Kulit dan tona kulit lebih sekata

  5. Melindungi dari Sinar UV yang berbahaya

  6. Memulihkan Kulit Rosak, berparut dan bermasalah.


Kenapa Mahu Mencuba Produk Ephyra?


Tema Warna Produk


Tema warna produk Ephyra sama dengan tema warna blog ini iaitu biru tu sebab join contest ni. Ok, tak ada kena mengena. NEXT!

Pengaruh Rakan Blogger


Pada mulanya, tidak diendahkan pasal produk ni sebab sebelum ni tidak pernah dengar dan tetiba tup-tup terus meletup produk ni di alam maya.

Ingatkan perempuan sahaja yang boleh cuba produk ni, tapi lelaki pun boleh guna. Kiranya produk ni universal. Lelaki ke, perempuan ke, nyah ke semua boleh pakai.

Kalau ada orang nak beri produk ni memang cepat-cepat aku ambil tanpa berfikir panjang.

Merasai Pengalaman Sendiri Perbezaan Produk Ephyra Dengan Produk lain


Bila dah meletup produk ni, timbul rasa ingin mencuba produk ni sama ada berkesan ke tidak atau sama sahaja dengan produk kesihatan yang lain.

Tengok pula banyak testimoni dari pelanggan produk Ephyra yang mengalami perubahan yang ketara dengan mengatakan semakin sihat, kulit semakin gebu dan macam-macam lagi. Jadi tak payah susah-susah nak botox sana-sini.

Kebetulan kulit muka semakin hari semakin kusam dan berjerawat walaupun sudah pakai pencuci muka, bolehlah cuba mana tahu produk ni buat muka saya seperti justin bieber. Tak banyak, sikit pun jadilah. hehe.

Kesihatan Jangan Diabaikan


Dirimu begitu berharga - L'oreal

Our health always seems musch more valuable after we lose it - Unknown

Apabila kita merasa sakit baru kita tahu apa itu erti nilai kesihatan pada diri kita. Adakalanya, kita mahukan kesihatan yang kekal abadi dan tidak mahu ditimpa musibah dengan penyakit. Tapi  itu agak mustahil. At least kita cuba mencegah dari perkara yang tidak diingini.

Dengan adanya Ephyra sebagai supplement tambahan mungkin dapat meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik memandangkan umur pun semakin meningkat.
Cantik luar biar sama 'cantik' dalamnya.

Sebab itu saya mahukan produk ni sebagai idaman saya.

Ephyra Idaman Saya



Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com
Comments

28 komentar

blogger bagi impak besar dalam ads harini..

goodluck bro ;)

Saya mesti cuba...

P.s. Good luck ye bro!

Assalam
Bagus produk ini. Kecantikan terserlah bermula dari dalam. Secara natural. Insyaallah, rasa teringin juga. Insyaallah

Waalaikumussalam, sebab tu rasa teringin nak mencuba produk ni.

gua tak masuk contest ni. harap lu menang ek. :)

Pergh ! Lepas ni jadi sepersis kulit Justin lerr Rain nanti..haha

Rasa apa produk ni ?

good luck..puteri tak pernah lagi mencuba produk ni :)

Good luck bro dalam contest ni..nak join tapi takde idealah

tak tahu rasa apa, itu yang nak try mencuba.

jom meriahkan contest ni..terima kasih..

terbaik! produk bagus, mesti ramai yg guna

selamat berjaya bro!

Kejelitaan dalam 7 hari...Hmmm...
Semoga berjaya tuan... :)

semoga berjaya..trend sudah berubah sekarang! iklan promosi kian galak dilakukan para blogger

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dan dapatkan dengan HARGA MENARIK dan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml (worth RM25)!!!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

ingin cantik dan gebu cubalah cewah

Ohh bro pakai produk ni ekkk..hehe..

Good luck ye..
Ramai blogger dah menggunakan ephyra.. MJ je belum lagi :)

Good luck untuk contest ini ye :)

gudluck yer.. sy pun join nak gebu jugak.. haha


EmoticonEmoticon