Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White - adarain

Friday, 2 May 2014

Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White

Nikko Placenta White : Memiliki wajah yang putih berseri adalah idaman semua orang. Saya yakin ramai di antara kita khususnya buat kaum wanita menginginkan wajah yang putih berseri seperti orang korea

Pelbagai produk yang menawarkan keputihan pada wajah tetapi kebanyakannya mungkin tidak memberi kesan yang positif kepada anda. Sudah puas mencari produk yang terbaik tetapi gagal. Apa kata anda cuba produk Nikko Placenta White yang baru sahaja dilancarkan pada April 2014 dan sudah mempunyai pengguna tetap Nikko Placenta White serta testimoni positif dari pengguna Nikko Placenta White



Nikko Placenta White


Nikko Placenta White merupakan satu produk yang telah diformulasikan sangat unik dengan produk putih pada wajah dan badan yang ada di Malaysia buat masa ini. Produk ini menggabungkan 3 elemen aktif dan beberapa bahan lain:




  • Glutathione & Collagen – untuk putih & gebu pada wajah

  • Vitamin C – anti jerawat serta memulihkan kulit berparut

  • Protein Salmon Placenta – protein dalaman ikan salmon yang bagus untuk anti aging dan melambatkan monopaus


Kelebihan Nikko Placenta White


Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan kesan dalam masa 10 hari dengan:


  • Memutihkan muka & seluruh badan

  • Tegang serta gebukan kulit wajah

  • Mengecilkan ruang pori

  • Mencegah serta menghilangkan jerawat

  • Membaiki strukur kulit ( hilang parut )

  • Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )

  • Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus


Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White


Produk ini telahpun lulus ujian bagi saringan di Makmal dan sekarang menunggu sijil dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) yang mana ianya mengambil masa 5 hingga 6 bulan untuk mengesahkan. Ia juga dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice) serta dijamin HALAL.




[caption id="attachment_3468" align="aligncenter" width="640"]Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White Penangan Nikko Placenta White[/caption]

Satu faktor menarik tentang produk ini adalah pengambilannya produk ini selamat untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan juga wanita yang sedang haid. Tiada pantang yang menyusahkan. Banyakkan minum air kosong/mineral dan kurangkan minuman berkafein seperti kopi untuk keberkesanan yang menakjubkan.


Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White



Harga dan Cara Penggunaan


Produk ini berbaloi dengan harga yang anda mampu milik iaitu:

  • Harga Produk sebotol - RM90.00 (Semenanjung Malaysia)

  • Harga Produk sebotol - rm95.00 (Sabah & Sarawak)


Produk ini mengandungi 60 tablet berperisa strawberry dan boleh dihisap atau telan. 1 botol adalah untuk penggunaan 1 bulan. Perlu makan 1 biji selepas serapan dan 1 biji selepas makan malam.




[caption id="attachment_2065" align="aligncenter" width="650"]Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White Tempahan Nikko Placenta White mendapat sambutan hangat[/caption]

Saya tinggalkan gambar dibawah untuk anda bagi membakar semangat dengan membeli produk ini supaya dapat menandingi artis popular seperti di bawah. Takkan tak jeles dengan wajah mereka? Tak jeles tengok kawan anda lebih putih dari anda? Setiap masalah ada penyelesaiannya, jangan mudah mengalah dan terima semuanya dengan mudah. Semuanya adalah pilihan anda sendiri dan anda mampu mengubahnya. Hendak seribu daya, tak nak seribu dalih.


Muka Putih Berseri Bersama Nikko Placenta White


Sebagai rumusan sebab mengapa anda perlu beli produk ini kerana produk ini Halal lagi selamat, berbaloi dengan harga yang mampu milik dan cantik serta menyihatkan untuk wajah anda.


Hubungi:
Tempahan boleh boleh dilakukan melalui Whatsapp/Telegram: 019 3444 863
Website : www.nikkowhite.com
Instagram : Placenta_White




Contest Placenta White By Nikko ini di anjurkan oleh: Terbaek Network dan ditaja oleh Placenta White By NikkoFarisya AnastasyiaFarid Laham


Comments

21 komentar

semoga berjaya bro..dan rasa terbakar juga tengok gambar awek cantik guna niko placenta white

risau banyak produk jual hee rambang mata.. :)

aku guna produk edit photoshot jer nak putihkan muka..heheh

Ooo contest ke ni? Good luck ya..

Terperanjat gak tadi. Ingat placenta(uri) manusia tadi. Rupa-rupanya ikan salmon. Hehehe..

Nampak menarik produk ni,owhh contest rupanya, selamat berjaya untuk bro ye

placenta tu kalau salmon tak mengapalah, jgn manusia atau binatang lain.. hee

wah bukan main laris lg produk ni. hasil pun nmpk best je ;)

Produk memang menarik. :) Terima kasih.

Nama placenta yang mengeliru kan? Nasib ikan salmon. hehe

Nampaknya ramai yang terperanjat dengan perkataa Placenta ni. Kalau tak baca dengan teliti boleh salah sangka ni. :)

a'ah, Terima kasih ya Saudari Raudzah.

produk halal insyaAllah gunakan dengan yakin dan tanpa prejudis.

Emm kalau isteri pakai ni, lagi berseri lah rumah tangga kami..hahaha

betul tu bro..baik guna product ini daripada guna camera 360 yang bersifat sementara..hehehe

Regards,
-Strider-

perghh.. terbaekk arhh.. good luck bro

Terima kasih saudara farzli.

hisap dengan telan mane lagi ok... kalau makan malam je boleh tak ...


EmoticonEmoticon