Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat

Auramen Turbo Collagen


Khasiat Auramen Turbo Collagen : Produk ini merupakan salah satu produk yang semakin hari semakin popular khas untuk lelaki sahaja. Formula khas untuk lelaki dalam auramen  adalah yang pertama wujud di Malaysia.


Bagi lelaki yang ingin kulit yang cantik + flawless (muka & badan), kuruskan badan dan mengidam badan yang berotot digalakkan mengambil Auramen untuk keberkesanan yang terbaik. Pelbagai ramuan khas dicipta khas untuk lelaki.
[caption id="attachment_3563" align="aligncenter" width="700"]Auramen Turbo Collagen Sangat Berkhasiat auramen turbo collagen[/caption]

Harga Promosi Auramen Turbo Collagen
RM130 SM / RM140 SS
Free Postage dan Free gift. Kelebihan Menggunakan Auramen Turbo Collagen :


Membantu mencerah, membersih & mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat, kusam & kering.
 • Membantu memejalkan otot secara semulajadi.

 • Membuang toksin , angin dan lemak dari dalam badan.

 • Membantu menambahkan kadar hormone testosterone.

 • Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.

 • Membantu melancarkan peredaran darah.

 • Mengatasi masalah Prostat & saluran kencing

 • Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.

 • Membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit


Kandungan Auramen Turbo Collagen :


Auramen mempunyai pelbagai kandungan istimewa lagi berkhasiat khas untuk lelaki pada masa kini. Antara kandungan atau bahan utama adalah Kolagen, Whey Protein, Teh Hijau, Butea Superba, Saw Palmetto, Hoodia, Gamat dan Pelbagai Vitamin.


Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat


Nak tahu setiap fungsi sebenar bahan utama Auramen mempunyai fungsinya yang tersendiri dimana dapat membantu mencantikkan kulit dan membesarkan otot pada masa yang sama.Rasa Auramen sudah Lain?


Auramen sekarang sudah mempunyai ramuan baru dan ada perubahan sedikit dalam packaging. Jadi, rasanya agak lain dari auramen sebelum ni yang agak manis. Sekarang ada rasa masam sedikit tapi still sedap untuk minum.Cara Penggunaan Auramen Turbo Collagen :


Pertama :
Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.


Kedua :
Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.


Ketiga :
Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.


Keempat :
WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.


Kelima :
Cara yang sesuai untuk pengambilan AURAMEN adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).Harga Promosi Auramen Turbo Collagen
RM130 SM / RM140 SS
Free Postage dan Free gift. 
SMS/Whatsapp/Telegram: 016-7121795


Pakej Pengiklanan www.adarain.comBukti Pembayaran Auramen


Bukti Pembayaran Auramen 2016

 

Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat
Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat Reviewed by adarain on February 04, 2015 Rating: 5

2 comments:

 1. tengok penggunaan seharian.. kalau minum 2 kali sehari, boleh tahan sebulan.. kalau 1 kali sehari tahan sampai 2 bulan lebih..

  ReplyDelete

Powered by Blogger.