√ Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat - Adarain

Produk Auramen Turbo Collagen Yang Berkhasiat

Khasiat Auramen Turbo Collagen : Produk ini merupakan salah satu produk yang semakin hari semakin popular khas untuk lelaki sahaja. Formula khas untuk lelaki dalam auramen  adalah yang pertama wujud di Malaysia.

Bagi lelaki yang ingin kulit yang cantik + flawless (muka & badan), kuruskan badan dan mengidam badan yang berotot digalakkan mengambil Auramen untuk keberkesanan yang terbaik. Pelbagai ramuan khas dicipta khas untuk lelaki.

auramen supplement lelaki paling popular masa kini

Kelebihan Menggunakan Auramen Turbo Collagen :

Membantu mencerah, membersih & mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat, kusam & kering.

 • Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
 • Membuang toksin , angin dan lemak dari dalam badan.
 • Membantu menambahkan kadar hormone testosterone.
 • Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
 • Membantu melancarkan peredaran darah.
 • Mengatasi masalah Prostat & saluran kencing
 • Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
 • Membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit

Kandungan Auramen Turbo Collagen :


Auramen mempunyai pelbagai kandungan istimewa lagi berkhasiat khas untuk lelaki pada masa kini. Antara kandungan atau bahan utama adalah Kolagen, Whey Protein, Teh Hijau, Butea Superba, Saw Palmetto, Hoodia, Gamat dan Pelbagai Vitamin.

Nak tahu setiap fungsi sebenar bahan utama Auramen mempunyai fungsinya yang tersendiri dimana dapat membantu mencantikkan kulit dan membesarkan otot pada masa yang sama.

Rasa Auramen sudah Lain?


Auramen sekarang sudah mempunyai ramuan baru dan ada perubahan sedikit dalam packaging. Jadi, rasanya agak lain dari auramen sebelum ni yang agak manis. Sekarang ada rasa masam sedikit tapi still sedap untuk minum.

Cara Penggunaan Auramen Turbo Collagen :


Pertama :
Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

Kedua :
Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.

Ketiga :
Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

Keempat :
WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

Kelima :
Cara yang sesuai untuk pengambilan AURAMEN adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).

Get notifications from this blog

2 comments

 1. tengok penggunaan seharian.. kalau minum 2 kali sehari, boleh tahan sebulan.. kalau 1 kali sehari tahan sampai 2 bulan lebih..

  ReplyDelete