Group Telegram Share Video Dan Muzik

Group telegram : Beberapa hari yang lepas aku ada tengok Fantastic 4 yang baru keluar kat pawagam. Tak berapa berkenan dengan pelakon lagi best tengok pelakon sebelum ini tapi jalan cerita macam menarik.


Fantastic 4


So, tak boleh nak mengharap sangat Fantastic 4 ni best and awesome sebab bagi aku movie ni biasa-biasa je and fantastic 4 yang lepas lagi ok.


lain orang lain pandangannya. :D



Group Telegram : Share Video Dan Muzik


Lepas tengok fantastic 4, tetiba terdetik nak buat satu group yang boleh share video dan muzik memandangkan Telegram adalah platform yang terbaik untuk buat group sebab saiz video dan muzik besar berbanding whatsapp jadi terciptalah group kat Telegram.


Apa itu Telegram


So, kat group telegram ni bolehlah share video yang korang nak download yang mungkin susah nak cari kat laman web. Di samping itu, boleh la gak share lagu2x yang best-best. :D


Cara membuat Telegram Channel (3)


Siapa nak join boleh klik [DISINI] automatik akan masuk ke dalam Group Share Video dan Muzik.


Pastikan korang dah download Telegram kat Laptop or smartphone.


Telegram kat laptop boleh simpan file yang telah di download di dalam folder telegram Dekstop yang telah tersedia ada pada laptop.

Group Telegram Share Video Dan Muzik Group Telegram Share Video Dan Muzik Reviewed by Adarain Channel on August 09, 2015 Rating: 5

15 comments:

  1. waw\ film fantastic 4 hadir kembali di tunggu filmnya

    ReplyDelete
  2. ramai bg review F4 tak best..takpelah, tunggu dlm android box je la hehe

    ReplyDelete
  3. biasa2x je movie F4 tak berapa gempak

    ReplyDelete
  4. wow baru aku tau telegram bleh unlimited share

    btw cerita f4 tu, nak dwld pun tak lalu hahaha

    ReplyDelete
  5. aku tak berapa rajin guna telegram.

    baru try 1-2 kali aje. haha..

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya boleh share video dan muzik dalam telegram

    ReplyDelete
  7. tak tengok lg movi ne ......tgk trailer je

    ReplyDelete
  8. http://Telegram.me/farhadrazaghi

    ReplyDelete
  9. aku memang cari link telegram yg share video & music sejak bulan lepas.tapi x jumpa..hari ni tetiba terbaca blog ni.tenkiu bro.. harapnya link tu menjadi la..sentiasa update.

    ReplyDelete
  10. alamak....dah full pulak. tak boleh join..

    ReplyDelete
  11. memang dah full kena tunggu ahli left baru boleh join. :D

    ReplyDelete
  12. Hi bro, boleh suggest apps utk download movie dari telegram x?

    ReplyDelete
  13. Assalam perhatian kepada semua penguna telegram ada pekara penting utk anda jgn lepas kan peluang ini....cara buat duit dgn mengguna kan telefon sahaja....macam mana tuu ?? Ikuti lah kelas kami pada 15-8-2016 salama 2 hari sahaja secara on9 dan yg penting sekali tanpa sabarang cas

    Sesuai utk
    Semua pengguna fon
    Suri rumah
    12 tahun keatas

    ???
    Minat x minat belakang cerita yg penting anda masuk dulu kelas kami
    https://telegram.me/buatduitdgntelefon

    Pm Nur Afiq Izham : 01115188040

    1000 thn guna telefon x pernah dapat duit dari telefon....meh sini sy ajar

    TLG SAMPAI KAN KEPADA YG LAIN...IN SHA ALLAH APA BILA ANDA SUSAH ADA ORG YG BANTU

    Tlg viral ? Tlg viral ? Tlg viral ?

    ReplyDelete
  14. channel utk berita terkini
    https://telegram.me/MYnewsfeed

    buat carian dgn menggunakan inline bot @findnewsROBOT

    ReplyDelete
  15. Minat join chennal lagu? Https://telegram.me/MSCdroid

    ReplyDelete

Powered by Blogger.