Post Paling Popular 2015 Adarain.com - adarain

Saturday, 2 January 2016

Post Paling Popular 2015 Adarain.com

Paling Popular 2015 : Sekejap masa berlalu 2015 telah meninggalkan kita dengan bermulanya kehidupan baru 2016. Terlalu banyak kenangan manis dan pahit ketika tahun 2015 yang lalu.


Semoga tahun 2016 ini memberi satu sinar harapan untuk kita terus berusaha mencapai apa yang kita inginkan.


Tak banyak pencapaian adarain.com yang boleh dibanggakan pada tahun 2015. Banyak contest yang adarain menang akan tetapi statistick setiap artikel terus meningkat walaupun artikel lama dari tahun-tahun yang lepas.



Artikel Paling Popular 2015 Adarain.com


Berikut adalah tarikan artikel paling popular 2015 di adarain.com


Post Paling Popular 2015




  1. Apa itu Dubmash?
    App Dubmash sehingga kini terus popular bagi pengguna smartphone. Dubmash juga telah melonjakkan nama seseorang sehingga terus dikenali. Salah satunya ialah Ucop yang popular dengan menggunakan Dubmash sehingga ramai peminat menantikan video terbaru.

  2. Jalan-Jalan Krabi, Thailand.
    Artikel ni memaparkan pengalaman saya melancong ke Krabi bersama-sama dengan kawan saya. Sesiapa yang nak ke Krabi bolehlah baca artikel ini.

  3. Jom Shopping Di Ho Chi Minh City, Vietnam
    Pengalaman saya bercuti di sana bersama dengan keluarga saya. Siapa yang suka beli baju atau kain bolehlah singgah ke Vietnam dengan harga yang murah dan berpatutan.

  4. Jalan-Jalan Di Tanjung Balai Indonesia
    Walaupun artikel ini sudah lama 'publish' pada tahun 2013 tapi masih terus popular dalam pencarian.

  5. Kad Vip Watson
    Nampaknya semakin ramai rakyat Malaysia menjadi ahli Watson kerana banyak kelebihan salah satunya ialah kad cantik, yuran seumur hidup, dan ada Touch'n Go.


Berikut adalah yang memberikan trafik kepada adarain.com :

Post Paling Popular 2015 Adarain.com


Terima kasih kepada yang memberikan trafik kepada adarain.com tanpa 'mereka' adarain mungkin tidak mendapat statistik yang memberangsangkan.



Azam 2016 Dalam adarain.com


Azam 2016 saya dalam adarain.com adalah meningkatkan kualiti dalam penulisan dan memberi inspirasi kepada pembaca. Dan juga dapat meluaskan network dengan blogger yang lain.


korang macam mana pula?

Comments

18 komentar

Pondok Kecik .com juga ada dalam senarai di atas... tahniah... semoga terus cemerlang pada tahun 2016

Salam Bahrain....Selamat tahun baru 2016, semoga tahun ini lebih baik daripada tahun lepas.

Wah... banyak artikel berkaitan travel yang trafiknya tinggi.

Moga tahun 2016 banyak lagi yang berjaya, lebih lagi ia berkaitan contest.

Insha Allah.....

Nampaknya blog post mengenai pelancongan mendapat perhatian.

Terbaik siap ada carta post popular lagi. Patut ada anugerah. Hehe

selamat tahun baru, semoga 2016 lebih sukses untuk anda.

AMIN! begitu juga dengan kak Raihanah :D

haha. tak ada sampai nak anugerah semua :D

yap, nampak gayanya kena selalu post travel. Nak kena pergi jalan2x la pasni. :D

Waalaikumussalam, selamat tahun baru juga. amin. ! begitu juga dengan TopSeoFriendly. :D

Semoga tahun ni MV dapat blogwalking semua rakan-rakan di BBN dan juga networking lain

ok lah nak juga tulis pasal cerita melancong

ramai orang suka buat kajian dulu sebelum pergi melancong nih atau dia nak cari tempat yang menarik untuk pergi kesana apabila sudah sampai di thailand contohnya...

ko guna plugin apa tahu semua tu eh?

Plug in biasa, JetPack. Statistik akan diberikan kat email setiap hujung tahun.

yap sudah semestinya sebagai persediaan takde lah kena tipu kat sana nanti and senang nak cari tempat menarik kat sana.

tulis jangan tak tulis. Nanti nak datang terjah. :D

moga tuan terus maju...azam saya, nak balas komen di blog hehe


EmoticonEmoticon