Video Paling Popular Malaysia 2016 - adarain

Friday, 9 December 2016

Video Paling Popular Malaysia 2016

Video Paling Popular Malaysia - Lagi beberapa minggu sahaja lagi bulan Disember akan meninggalkan kita dan bermulalah tahun baru 2017 yang penuh mencabar. Tiba masanya untuk berhenti seketika, imbas kembali dan mengingati video, orang dan peristiwa bersejarah YouTube pada tahun 2016.

Dan berikut adalah Video paling popular sepanjang tahun 2016 berdasarkan sumber dari youtube.com sendiri.

Video Paling Popular Malaysia 2016

Video Paling Popular Malaysia 2016


Didi And Friends

  1. Lagu Kanak Kanak dari Didi & Friends iaitu Rama-Rama (1 Feb 2016) - 9,443,491 views

  2. TERBARU! Musim 3 - Episod TERAKHIR: Jumpa Lagi BoBoiBoy (11 Jun 2016)- 11,039,477 views

  3. TRAIN TOO 'BOSAN' Trailer (Parody of 'Train to Busan' Trailer) (12 Sept 2016) - 3,121,498 views

  4. Spicy Korean Noodle Challenge | Asyalliee (29 Mac 2016) - 5,584,406 views

  5. Maharaja Lawak Mega 2016 - Bocey  (20 Julai 2016) - 2,160,222 views

  6. Namewee Tokok ( 9 Jan 2016) - 1,961,135 views

  7. Faiz Subri insane knuckleball free kick Penang 4-1 Pahang FC (16 Feb 2016) - 2,892,522 views

  8. Pokemon Go in Real Life (30 Julai 2016) - 39,497,513 views

  9. 当学校开学的时候 ( 2 Jan 2016) - 1,650,667 views

  10. Like, DM, Unfollow: Malaysian Beauties ( 9 Jun 2016) - 1,194,621 views


Video Muzik Paling Hangat Malaysia 2016


Aiman TIno

  1. Aiman Tino - Ku Rela Dibenci24,373,513 views

  2. Projector Band - Sudah Ku Tahu - 19,497,199 views

  3. The Chainsmokers - Closer - 817,502,917 views

  4. Gamma1 - Jomblo Happy14,921,049 views

  5. DNCE - Toothbrush  - 58,849,801 views

  6. Jessica ft Fobolous - Fly Official Music - 24,033,300 views

  7. 방탄소년단 'Save ME' MV - 53,973,299 views

  8. Galantis - No Money - 222,069,990 views

  9. Jennifer Lopez - Aint Your Mama - 360,998,142 views

  10. Maroon 5, Don't Wanna Know - 89,842489 views

Comments

9 komentar

Ramainya orang view video JLo dekat youtube..

Tahniah buat Aiman Tino....

pehh..

aiman tino.

leh wat artikel pasal aiman tino nih.

haha

masih trend juga lagu kanak-kanak di malaysia

di indonesia paling populer adalah aksi demo

Dasyat betul views kat youtube ni rupanya - akak jrg tengok youtube, anak2 je yg slalu hentam youtube. Tapi kalau dah start tengok, susah nak stop especially bila tengok trailer.


EmoticonEmoticon