Kisah The Vampire Diaries Sudah berakhir - adarain

Sunday, 12 March 2017

Kisah The Vampire Diaries Sudah berakhir

Ada sesiapa yang sini layan drama the vampire diaries? Kalau ada tu kita memang gengla.. memang addiction tengok cerita ni dari season 1 lagi time tu sekolah rendah tahun 2009 kot sampai sekarang dah besar still tengok lagi cerita ini.

Setiap permulaan pasti ada pengakhirannya.

rasa macam belum ready je dengan pengumuman season 8 sebagai last season untuk drama ni.. tp nak buat macam mana... watak utama heroin Elena pun dah undurkan diri utk season 8, dorang plakon pun macm dah tua kenalah habiskan cerita.. nak2x plak cerita vampire plak tu kena awet muda.. krang kalao nampak tua tu bukan vampire namanya. haha

Tepi sedih bak hang ending cerita ini...

Kisah The Vampire Diaries Sudah berakhir
antara barisan pelakon The Vampire Diaries
Bermula dengan kisah Elena bertemu dengan 2 lelaki vampire yang suka dengan heroin, pastu berlaku konflik la dengan kawan2x Elena iaitu Bonnie dengan ada magicnya kemudian caroline yang dulunya manusia jadi vampire. Pastu muncul pula vampire original plak Klaus and the geng, bonnie mati hidup balik, terperangkap plak kat dunia yang tak ada orang dengan Damon.. Caroline tetiba ngandung anak witch plak, stefan kejap jadi baik kejap jadi jahat , ada plak cure jadi manusia balik..muncul pemburu vampire yg kuat, sampai la yang last2x ni makin mengarut datang plak tang musuh mana ntah dari neraka

Endingnya Bonnie move on dengan lifenya pg travel tanpa Enzo, Caroline redha dengan kematian boyfriendnya stefan dan buka sekolah, Elena pun bangun selepas kena sumpah ngan Kai, berbahagia plak ngan Damon. Matt plak terus kehidupannya ngan 2 orang anak witch. Muncul plak pelakon lama... Happy and Sad Ending.

Diakhiri dengan lagu ending dia yang diputarkan balik masa season 1, The Fray - Never say Never serta Take On The World - You Me at Six memang tangkap leleh.. Pengakhiran yang Epic!

#TVDForever
Comments

5 komentar

Menarik cerita ni kn... seronok

laa ade lagi rupanya vampire diaries ni

masih ada lagi. tapi sekarang dah habis season..


EmoticonEmoticon