Rewards Khas Untuk Pengguna Digi

Mungkin ada yang tahu and ada yang tak tahu bagi pengguna digi ada rewards. Untuk dapat rewards, pengguna kena install app Mydigi yang tersedia ada di Playstore untuk android.


Kat app tu nanti korang akan nampak bahagian khas rewards.


Rewards Khas Untuk Pengguna Digi


Ada macam2x rewards yang Digi tawarkan contoh RM0.99 untuk minuman tertentu kat tealive, RM0.99 untuk tiket wayang kat GSC, kupon untuk Lazada, Uber dan banyak lagi.


Contoh RM0.99 kat Tealive pun ada masa yang terhad untuk 1 hari sehingga akhir bulan April. 1 hari untuk 100 orang sahaja, so kena cepat2x seawal 9pg kena pacak kat kedai Tealive then korang klik reedem kat App Mydigi tunjuk kat kaunter. kalau petang korang baru nak redeem memang sold out la jawabnya means korang kena cuba esok hari baru boleh reedem..


Begitu juga dengan Code untuk Zalora or Lazada korang kena grab secepat yang mungkin sebab terhad untuk beberapa orang juga termasuk tiket wayang.


Make sure korang baca terma dan syarat yang telah dinyatakan.


Selain itu Digi rajin bagi Internet Free.. time valentine Day ari tu Digi Bagi free 1Gb internet dengan reedem aiskrim kat MCD

Boleh tengok tutorial kat [DISINI]

 
Rewards Khas Untuk Pengguna Digi Rewards Khas Untuk Pengguna Digi Reviewed by adarain on March 13, 2017 Rating: 5

8 comments:

  1. Menarik ni, jap lagi nak tgok..

    ReplyDelete
  2. Menarik... tp saya x guna DIGI.. huhu

    ReplyDelete
  3. memang best offer.. seringgit je untuk minum tealive.

    ReplyDelete
  4. tapi nak cepat2 tu macam payah juga. harap ada rezeki juga

    ReplyDelete
  5. Hehe.. pandai betul Digi ni ambik hati pelanggan ye. Kerap jugak tengok telco kaler kuning ni buat promo.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.