Lagu Baru Raya Mula Berkumandang - adarain

Saturday, 20 May 2017

Lagu Baru Raya Mula Berkumandang

Belum ramadan lagi dah start lagu raya. pergh hebat zaman sekarang kan.... sejak kebelakangan ini lagu baru raya sudah mula diperdengarkan di Youtube. Nasib belum diputarkan lagi di radio... Antara artis yang sudah mula mendedangkan lagu terbarunya ialah:




  • Aiman Tino - lara dalam kerinduan,

  • Sufian Suhaimi - kasih lebaran,

  • Wany, Erny, Wani, Shamim, Tajul, Haqiem Rusli - Lebaran Terindah

  • Atmosfera dengan lagu yang digubah semula menjadi berakhirlah ramadan serta

  • Aizat Amdan Ft Faizal Tahir - Terima kasih.


Antara lagu2x yang betul2x macam raya ialah lagu sufian suhaimi yang rentaknya ala era lagu raya 90-an campur dengan muzik moden.. memang betul buat2x kita tak sabar nak raya.




[caption id="attachment_6960" align="aligncenter" width="1024"]Lagu Baru Raya Mula Berkumandang sumber dari youtube[/caption]

Lawak Tajuk Lagu baru raya 2017



  1. Haqiem rusli - Segalanya Raya / tergantung raya

  2. Wany Hasrita- Menahan Raya

  3. Tajul - sedalam-dalam Nya raya

  4. Khai Bahar - Bayang H***u Raya

  5. Irfan Harris. - Redha nya Raya

  6. Ismail izzani - Sabar belum raya lagi

  7. Sufian suhaimi - Terakhir rayaku - Harus Aku Raya

  8. Aiman Manno - Ku rela Rayaku Dibenci / Permata hati raya

  9. Ara af2016. - Warkah Raya Untukmu

  10. Amira othman - Hati -Hati Raya - Jaga - Jaga Raya

  11. Wany hasrita & Tajul - Disini Raya, disana Belum Raya Lagi

  12. Hael husaini - Jampi Raya

  13. Dadilia Band - Jelmaan Hantu Raya

Comments

7 komentar

sekarang mudah betul buat lagu raya...
ubah lirik lagu asal jer...
ntah pape...
lagu raya jugak yg best...

tunggu raya lagu yang baru.

best ke tidak eh.

Bulan Ramadhan belum lagi... Tapi dah ada senarai terbaru lagu raya... Terbaik ni..

Pelik betul sekarang belum lagi puasa dah muncul lagu-lagu raya. Fokus puasa betul-betul.

saya minat lagu lama jugak. eheh

kan. hehe.. mungkin sebab nak popular lagu raya supaya orang senang nak ingat.

aah. sekarang dah jadi trend.. pakai lagu sedia ada just ubah lirik yang ada kepada lagu raya.,.


EmoticonEmoticon