Drama korea Black ending yang sangat tak best! - adarain

Tuesday, 12 December 2017

Drama korea Black ending yang sangat tak best!

Tamat sudah episod drama korea Black selama 18 episode dibarisi pelakon lelaki otai yang dah lama dalam dunia lakonan sejak zaman drama popular dulu autumn in my heart dan sampai sekarang maintain lagi muka tak tua2x langsung..


Drama Black ni lebih kurang macam Goblin la cuma dalam Black ni heroin boleh nampak orang yang akan mati dan tak ada soundtrack yang best manakala yang goblin boleh nampak pedang yang terpacak kat badan hero sedangkan orang lain tak nampak pastu lagu-lagu soundtrack pun sedap. Persamaannya ada malaikat maut bagai semua...


Drama korea Black ending yang sangat tak best!

Sinopsis Drama Korea Black


Mengisahkan seorang malaikat maut yang merasuk badan seorang detektif yang telah mati dan berkawan dengan heroin yang boleh nampak orang yang bakal mati. Heroin cuba menyelamatkan orang yang bakal mati tetapi hampir kesemuanya tidak berjaya diselamatkan. kalau berjaya selamatkan pun mesti orang lain yang akan mati. si hero aka malaikat maut ni pula lagi suka kalau manusia mati dan tak ambil kisah pasal manusia.


Tujuan hero datang dunia ni pun sebab nak cari malaikat maut lain yang berada dalam badan manusia. Tapi benda lain pula yang jadi...

Ulasan Drama korea Black


Aku tak berapa gemar dengan cerita ni salah satu sebabnya terlalu banyak sangat flashback yang berulang-ulang kali dan plot twisted yang agak memeningkang... banyak sangat twisted drama ni.. then ko pun baru owh la dia rupanya,,, owhh org tu rupanya.. sana sini orangnya. haha

Dan yang tak bestnya kenapa endingnya macam tu!..

sad ending macam autumn in my heart.. last2x jumpat kat alam lain..

tapi still aku tengok cerita ini.. sebab dah lama kan tak tengok fantasi drama korea tengok jalan cerita pun not bad walaupun mengarut..
Comments

9 komentar

cerita korea yang akak minat pastinya running man hihj

lama juga program tu sampai sekarang masih ada. hehhe

hahahha.. tak minat drama korea la tu. hehe

aku dari awal tengok..rasa macam tak best.

biasa sangat.

Haha..
Aku tengok pun, sebab tajuk dia "black".

Memang kasi spoil habis makna "black" tu.

dah tengok dari awal, kena habiskan walaupun macam tak best.

biasa aku tengok jalan cerita. kalau tak, aku tengok siapa pelakonnya.

kalau tak best dua benda tu..memang aku tak tengok langsung.

mula2 follow sbb nak tgk hero, tapi tak best so tak tengok dah la


EmoticonEmoticon