Rakaman Ketuk-Ketuk Ramadan 2018 Sudah Bermula - adarain

Sunday, 18 March 2018

Rakaman Ketuk-Ketuk Ramadan 2018 Sudah Bermula

Ketuk-ketuk ramadan 2018 - sekejap je masa dah berlalu tup-tup beberapa minggu sahaja lagi kita akan menyambut bulan Ramadan bulan yang ditunggu oleh umat Islam.

Bulan Ramadan selain mempertingkatkan Ibadah bulan ini jugalah ada satu rancangan yang akan dinanti oleh orang ramai iaitu ketuk-ketuk ramadan rancangan masakan paling popular setakat ini di-hoskan oleh siapa lagi kalau bukan Sheila Rusly dan ditemani oleh barisan artis jemputan bagi memeriahkan suasana rancangan ketuk-ketuk ramadan.

Siapa Artis Jemputan Ketuk-Ketuk Ramadan 2018


[caption id="attachment_7844" align="aligncenter" width="650"]Rakaman Ketuk-Ketuk Ramadan 2018 Sudah Bermula Sheila Rusly Bersama salah seorang artis Jemputan Haqiem Rusly[/caption]

Antara artis yang dijemput adalah

  • Nabila Razali

  • Haqiem Rusly

  • Fad Bocey

  • Ismail Izzani

  • Rizman Ruzaini

  • Roslan Shah

  • Ifa Raziah

  • Fizo Omar

  • Erma Fatimah

  • Ayda Jebat

  • Adi Putra


Dan banyak lagi..

Seperti biasa rakaman rancangan ketuk-ketuk ramadan dilakukan di pasaraya Giant yang terpilih dengan artis jemputan yang berbeza tempat.

Apa pun kita nantikan telatah Sheila Ruslly bersama artis jemputannya dalam rancangan ini pada bulan Ramadan nanti di TV 1 dan kemungkinan besar waktunya masih sama iaitu 12.30 tghari setiap hari,

 
Comments

10 komentar

Tak berasa dah nak ramadhan rupanya. cepat masa berlalu. salam kenal dr saya admin.

Hurmm. Betul la kena ketuk. Sedar tak sedar, nak dekat ramadan dah.

Walaupun ianya ditutup, tiada kaitan dengan pihak di sebelah kerajaan Malaysia.

Ada tempat lain yang boleh kita beli permainan kanak-kanak seperti Lazada, Shopee, 11 street dll.

Sorry.... salah tempat. Nak reply komen yang bro komen kat blog saya sebenarnya. Apa pun yang best Ketuk-ketuk Ramahan 2028 pasti ramai peminatnya.

berasa baru kemarin ramadhan sudah mau ramadhan lagi

tak sabar nak tengok
rancangan wajib tengok waktu bulan puasa
hehehe

1 BLN LAGI PUASA, segera balas puasa kemaren yang bocor

Tak terasanya sebentar lagi kita menginjak bulan ramandhan ..


EmoticonEmoticon