Aroi Thai Boat Noodle di Bandar Baru Bangi - adarain

Saturday, 12 May 2018

Aroi Thai Boat Noodle di Bandar Baru Bangi

Kedai makan Aroi Thai ni baru je buka kat Bandar Baru Bangi dan konsepnya lebih kurang sama dengan Boat Noodle yang asli cumanya rasanya yang berbeza..

Aroi Thai Boat Noodle di Bandar Baru Bangi
Aroi Thai Boat Noodle di Bandar Baru Bangi
Ramai dah kedai sekarang nak buat macam boat noodle. selain tu, kedai eat dan repeat pun ikut konsep yang sama macam boat noodle.

Menu Aroi Thai Boat Noodle

Menu yang disediakan oleh Aroi Thai macam Mee sup, nasi dan side dish..

Harga macam mana pula...

Setiap mangkuk Harga RM1.90

cuma yang lainnya kat sini adalah airnya RM3.90 sedikit lebih mahal dari makanan RM1.90

Air yang ada macam sprite, teh ais, lemongrass dll.
Rasa sedap ke tak?

Rasanya biasa - biasa je lah..  tak expect tinggi yang penting sedap tu je.. ada beberapa menu yang agak pedas tapi tak adalah sepedas samyang cuma lidah korang ada rasa pedih sbb kepedasan. hehe.. makanan thai kan mestilah kena ada pedas.. yang tak ada pedas pun ada..

Lokasi Aroi Thai Bangi

Berhampiran dengan Bangi Sentral. Sebelah kedai pakaian Muaz

Comments

5 komentar

oh patut lah selalu orang makan bermangkuk-mangkuk. rupanya sebab kecik. hehehee

bagus juga nie..

boleh makan bermangkuk mangkuk..

Boleh makan botingkek-tingkek.

fuhh..

nampak menyelerakan pulak bila bulan pose nih.

haha


EmoticonEmoticon