Dr Pesan Tiada Jalan Shortcut Untuk Kurangkan Berat Badan

Menurut Dr Say Shazril dari detox tea ke fat burner ke krim sapu pembakar lemak ke bekung pelangsing ke ber-tapa dalam sauna ke tutup kipas kasi berpeluh lencun dan akhirnya ke air kosong letak garam mampu membunuh COVID-19 (tiberrr tapi saje nak nyatakan kemengarutan ni)

Sebelum korang keluarkan cash korang/ swipe kad korang/ keluarkan cash suami/ swipe kad suami tidakkah akal korang berfikir sejenak “MACAM MANA product/ kaedah ni mampu menurunkan berat aku?” or korang jenis beli je dulu pastu guna je dulu pastu kalau tak menjadi takpe cuba product lain?

Come on peeps tahukah anda yg selalu menjadi mangsa produk sebegini adalah mereka yg KURANG BERPENDIDIKAN, NAIF & STATUS EKONOMI RENDAH?

Have some respect to yourself because u deserve better. Daripada korang menghabiskan duit kat benda2 tak berfaedah & mungkin merosakkan hati & buah pinggang korang, baik korang gunakan duit tu untuk beli fresh food & healthy groceries.

Tiada Jalan Shortcut Untuk Kurangkan Berat Badan


TAK ADA SHORTCUT when it comes to losing weight. Kalau ada shortcut kenape laaa Malaysia masih mengungguli negara paling obese kat Asia Tenggara ni? Proper diet, regular exercise & proper rest are all u need for a prosper life ok peeps?

gambar sekadar hiasan
Perkara paling penting penjagaan makanan (70%) dan Exercise (30%). Makanan tambahan atau supplement yang paling popular di kalangan rakyat Malaysia hanya sekadar membantu sahaja dan keberkesanan berkemungkinan tiada itu tersangatlah tinggi. 

Jadi jangan malas untuk mulakan satu perkara yanag baru dan cari motivasi diri untuk terus sihat.


Dr Pesan Tiada Jalan Shortcut Untuk Kurangkan Berat Badan Dr Pesan Tiada Jalan Shortcut Untuk Kurangkan Berat Badan Reviewed by adarain on March 09, 2020 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.