Kontes Review Klinik Cinta - adarain

Thursday, 26 September 2013

Kontes Review Klinik Cinta

Tertarik untuk menyertai kontes yang dianjurkan oleh klinikcinta.com kerana hadiah yang cukup lumayan dan satu perkara yang tidak patut dilepaskan untuk disertai oleh semua blogger.

Aku akan cuba memberi pandangan yang terbaik untuk penambahbaikan web klinikcinta.com supaya klinikcinta.com terus maju serta dikenali ramai oleh pengunjung di luar sana.

Review Klinik Cinta


Pertamanya, lihat dahulu gambar di bawah.

[caption id="attachment_774" align="aligncenter" width="665"]Kontes review klinik cinta Paparan Muka depan Klinik cinta[/caption]

[caption id="attachment_745" align="aligncenter" width="665"]Review Klinik Cinta Salah satu entri di klinikcinta.com[/caption]

Bila aku mula menjejakkan 'kaki' ke klinikcinta.com ternyata apa yang aku cuba imaginasikan tentang web ini tersasar jauh. Ini kerana apa yang aku imaginasikan ialah web ini bertemakan warna merah atau jambu yang sudah pastinya sinonim dengan perkataan cinta.

Sebut sahaja cinta sudah tentu kita akan dibayangi dengan warna merah. Akan tetapi lain pula tema warnanya di klinikcinta.com iaitu warna hijau melainkan 'love' yang berwarna merah. Mungkin admin di klinikcinta.com cuba untuk mencipta satu kelainan.

Template klinikcinta.com mungkin sudah tersedia dengan  tema warna hijau dan boleh diubah warnanya melalui penukaran kod.

Logo kinik cinta kurang umph, sudah terlalu biasa untuk dilihat, mungkin boleh tukar kepada logo yang lebih menarik dan menyerlah. Tambah header mungkin web akan menjadi meriah.

Keduanya, gambar di bawah, sebahagian simbol sosial yang tidak berfungsi bila di klik. Harap dapat diperbetulkan dan buang mana-mana simbol sosial yang tidak terpakai.

[caption id="attachment_753" align="aligncenter" width="437"]Review Klinik Cinta Simbol sosial klinik cinta[/caption]

Ketiganya. gambar di bawah, bahagian page macam tidak kena dihujungnya tips. Permulaan iaitu bahagian Admin tidak ada line tapi dihujung tips ada line. Kalau boleh kasi adjust.

[caption id="attachment_755" align="aligncenter" width="571"]Review Klinik Cinta Page Klinik Cinta[/caption]

 

Keempat, Lihat gambar di bawah ada gambar aku ar. ok, lupakan. seeloknya google+ diletakkan di bahagian sidebar sebelah kanan manakala about klinik cinta dan hubungi sudah ada di bahagian atas maka gantikanlah dengan yang lain seperti penafian.

[caption id="attachment_758" align="aligncenter" width="532"]Review Klinik Cinta Footer klinik cinta[/caption]

 

Kelima, lihat gambar di bawah berkenaan dengan related article,  sememangnya sengaja diletakkan dua sahaja ke? ada kosong sebelah boleh tambah lagi satu dan gambar pula agak kabur. Harap gambar dapat dijelaskan lagi dan mungkin dapat menarik minat untuk untuk mengetahui dengan klik salah satu related articles kerana gambar yang menarik ditambah pula gambar yang jelas.

[caption id="attachment_760" align="aligncenter" width="676"]Review Klinik Cinta Related Article pada web klinik CInta[/caption]

 

Keenam, lihat gambar di bawah, sebenarnya nak ambil keseluruhan bahagian sidebar tapi aku ambil yang ini sahaja. Di bahagian sidebar macam kosong, mungkin boleh kasi ceria sedikit ataupun tambah apa-apa yang patut.

 

[caption id="attachment_761" align="aligncenter" width="409"]Review Klinik Cinta Sidebar klinik cinta[/caption]

 

Secara keseluruhannya, template kurang menarik dan mungkin boleh cari template yang lebih sesuai dengan  klinik cinta yang mungkin nampak lebih 'official'.  Ataupun, seperti yang aku cakap di bahagian permulaan iaitu dengan menukar warna tema yang sinonim dengan cinta.

Minta maaf seandainya review ini ada menyebabkan admin klinik cinta terasa hati dan sebagainya.

Sertai kontes Review klinik Cinta


Kepada korang yang nak sertai boleh terus ke laman web Klinik cinta untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan dengan kontes review klinik cinta. Hadiah berjumlah RM600 menanti korang semua. sila jangan lepaskan peluang. Siapa tahu ini mungkin rezeki korang.

 

[caption id="attachment_763" align="aligncenter" width="400"]Kontes Review Klinik Cinta Kontes Review Klinik Cinta[/caption]

 
Comments

52 komentar

Salam bro...semoga berjaya, menarik entri ini....

Assalam.
Mantap , jelas dan meyakinkan. Entri yang hebat.

Senang la orang yang bercinta ni kan. Dah ada klinik baru bukak. hehe

Lumayan tu hadiahnya, tapi tak retilah nak review sangat...

cari cinta ilahi juga kekal.oh cinta harap apa cari akan jumpa

review yang bernas..gud luck bro...

Mantap review ni bro...!! Good luck okeh!

jangan2 nanti doktor jatuh cinta dengan pesakit

Harap akan cinta akan jumpa, mungkin klinik cinta memperbanyakkan lagi cinta dalam Islam.

hahaha, mesti lepas ni ramai yang berkunjung ke klinik cinta. Masalah cinta dapat diselesaikan di klinik cinta.

waalaikumussalam,
terima kasih.

waalaikumussalam,
Terima kasih bro.

boleh pegi jauh nih bro, good luck

aku x mau komen, cuma apa yg aku nak cakap adalah, aku suka theme blog klinikcinta ni, best dan bersih

saya barusan lihat webnya sob secara keseluruhan webnya bagus, cuma saya kurang tau navigasi bagian atas tulisannya apa, browser saya tidak mendetect, sukses buat kompetisinya, saya mau ikutan saya bukan orang malaysia

Pandangan berbeza-beza. Thanks bro.

bagus review nih...komen yang membina...nanti bila ada contest dalam blog saya, boleh beri komen juga ye :)

sukses reviewnya bro, semoga menang ya...salam.

Hehe..gud job bro..semoga artikel ni mendapat di hati juri..hehe..

Review yang mantap bro, hadiah lumayan.. Ada peluang nak menang..

review yang ringkas dan padat , semoga berjaya buat bro...

semoga bro sukses untuk Kontes Review Klinik Cinta ni yer.

Mesti menarik pasal ramai penaja... :)

god luckj bro untuk contes seo Review Klinik Cinta

Okey bro, dah terima penyertaan bro ni.. :) terima kasih..

tq untuk komen yg mmbina..gudluck =)

sama-sama. Terima kasih saudari Nabila.

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya Aidil Adha, minta copy code html senarai penaja terkini. Terima kasih - Semoga berjaya :)

p/s harap bro copy code html yg dah sedia bukan copy text. :)

Waalaikumussalam, selamat Hai raya AidilAdha.
Rasanya saya dah copy code html yang telah disediakan.

komen dan ulasan yang menarik. gud luck bro

RM600,eh banyak juga hadiahnya.

unik juga reviewnya..klinik cinta...kedengaranya gimana gitu..

salam admin satriyoku.blog

wiiihhh kontes seo,,, keren keren,, mastah nih :v

kontes sudah lama mas. hehe

Blog Remaja Indonesia - Nantikanlah
Siapakah pakar SEO diindonesia - Pakar SEO Indonesia
Kata Kata Galau Sedih Tentang Cinta - Kata Kata Galau


EmoticonEmoticon