Sticker Telegram Menarik Untuk Pengguna Telegram - adarain

Saturday, 20 February 2016

Sticker Telegram Menarik Untuk Pengguna Telegram

Selain emoji yang ada pada Telegram, keistimewaan pada Telegram ialah mempunyai tambahan Sticker yang menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan lain bagi memeriahkan suasana chat dalam Telegram.


Sticker telegram


Ini adalah salah satu kelebihan yang ada pada Telegram berbanding Whatsapp. Walaupun mempunyai sticker yang banyak pada telegram still tidak akan menjejaskan smooth dan kelajuan pada app Telegram.


Lagi satu, pengguna boleh mengubah kedudukan sticker yang disukai menjadi utama kemudian jika klik pada emoji biasa akan keluar preview sticker yang sama dengan emoji yang memudahkan pengguna untuk  sama ada memilih emoji biasa ataupun sticker mana yang menarik.


Sticker Menarik Untuk Telegram



Mana nak cari Sticker Telegram yang Menarik ?


Ada banyak pilihan Sticker menarik untuk Telegram. Kebanyakkan sticker adalah sticker yang dibuat sendiri oleh pengguna Telegram untuk dikongsi bersama pengguna telegram yang lain. Boleh lihat [DISINI]Ada banyak Sticker yang disediakan untuk pengguna telegram



Pilihan Sticker Telegram :



  1. https://telegram.me/addstickers/Cat_line

  2. https://telegram.me/addstickers/BruceLeeStickers

  3. https://telegram.me/addstickers/facebook

  4. https://telegram.me/addstickers/AAbim

  5. https://telegram.me/addstickers/FunnyBoy

  6. https://telegram.me/addstickers/cat_Persik


Cara senang sahaja kalau nak add sticker kat telegram just klik sahaja link di atas kemudia klik sahaja add Sticker di Telegram. :D

Kalau nak lihat Sticker yang telah di tambah ada disebelah # (hashtag).

Kemudian, kalau nak buang sticker, ye la macam bosan dengan sticker boleh pergi di bahagian SETTING kemudian cari bahagian STICKER kemudian pilih sticker yang hendak di buang dan klik REMOVE. Selesai Selamat mencuba. :D


Sticker Telegram

Comments

10 komentar

DT tak ada telgeram. uninstall.. mcm tak best je. huhu

mungkin sebab ramai contact yang takde telegram :D

Eh, dah banyak ye sticker dia. Lama tak main Telegram.

Suka jengok telegram ni sebab nak main ikon yang comey macam ni la

oo patutla ada macam-macam stiker menarik dalam tu. memang comel belaka

suka guna telegram ni, emoticon dia kreatif dan banyak yang melucukan...hihiihi

yap baru nampak warna warni dalam chat telegram kan? :D

baru nampak meriah chat. hehe

sticker itu sengaja dibuat agar percakapannya jadi santai tidak terlalu serius...

Unique sticker aku suka betul stiker macam ni :)


EmoticonEmoticon