Friday, 4 January 2019

Minyak Wangi Paling Top 2019 Buat Wanita

Selain penjagaan kulit dan penampilan, minyak wangi juga menjadi keutamaan penampilan kerana bau juga menjadi faktor kepada kita agar lebih berkeyakinan tinggi.

Lain orang lain selera dari segi pemilihan bau minyak wangi. Ada yang minat bau manis, fresh, soft, strong, bau woody dan banyak lagi. 

Yang penting bau minyak wangi yang dipilih tidak memeningkan kepala kita dan juga orang ramai. 

EDP iaitu Eau De Parfume adalah perfume yang sangat sesuai dengan wanita kerana wanita cepat berbau kalau nak dibandingkkan dengan lelaki. Sebab itu lelaki kebanyakkan minyak wangi ada jenis EDT iaitu Eau De Toilette sangat bersesuaian lelaki yang kebanyakkan lelaki tidak berbau, 

Tapi ada juga perfume lelaki yang jenis EDP untuk lelaki tertentu mungkin berbadan besar dan jenis berbau. 

Faham-fahamlah ya apa yang dimaksudkan berbau tu. hehe

Kalau tak mampu beli minyak wangi yang original boleh beli perfume Inspired. bau pun lebih kurang sama tak jauh sangat dan yang penting jimat duit. kalau selalu beli minyak wangi original boleh pokai duit..

Minyak Wangi Paling Top 2019 Buat Wanita

Kebanyakkan wanita suka dengan bau yang sweet fruity berbanding bau floral. Bau floral kebanyakka yang suka adalah golongan mak-mak macam tu. hehe

Minyak Wangi Paling Top 2019 Buat Wanita
Contoh botol Perfume

  1. Gucci Flora (Sweet Floral)
  2. Victoria Secret Bombshell (Soft Fruity)
  3. Lancome La Vie Est Bella (Sweet laici)
  4. Avril Lavigne Forbidden Rose (sweet fruity)
  5. Apple Blossom The Body Shop (Sweet Apple Hijau)
  6. Escada Moon Sparkle (Sweet Fruity)
  7. Selena Gomez (Sweet Grape)
  8. Salvatore Ferragami Incanto Shine (Sweet Fruity)
  9. Britney Midnight Fantasy (Strong Sweet)
  10. Chanel Coco Madamoiselle

HARGA ASAL
RM55 Sebotol (35ml)

HARGA PROMOSI!
RM35 - Sebotol  (35ml)
RM100 - 3 Botol (35ml)

====

CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui WHATSAPP:

Klik Link -> 019-2449116

Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. Pembayaran dibuat melalui Maybank dan CIMB sahaja.

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin.


2 komentar