Post Adarain Paling Popular 2016 - adarain

Sunday, 1 January 2017

Post Adarain Paling Popular 2016

Nak masuk tahun baru 2017 dah macam2x viral berlaku dengan orangnya yang panjat signboard IPOH kemudian mercun plak buat hal melencong ke sana sini, pengunjung pula yang jadi mangsa.


Tahun 2016 antara tahun yg ada banyak kenangan manis dan buruk dan pastinya akan disimpan dan buat kenangan sampai bila2x. Ada hajat yang tercapai ada yang belum. Perjalanan dlm kehidupan mematangkan kita.


Post Adarain Paling Popular 2016


====


Blog adarain sendiri banyak yang perlu diperbaiki dari segi penulisan dan trafik plak, syukur setiap tahun trafik naik menjadi penyumbang kepada adarain untuk terus 'hidup'.


Jom tengok post mana yang paling popular sepanjang tahun 2016



Top Post Adarain Paling Popular 2016



  1. Senarai Telegram Channel dan Group Malaysia

  2. Kad Debit Maybank Kena Tukar Baru

  3. Kurta Pilihan Lelaki Sempena Hari raya 2016

  4. Sakit Lutut Jangan Ambil Mudah 

  5. Rakaman Ketuk-Ketuk Ramadan 2016 Sudah Bermula 

  6. Jom Shopping Di Ho Chi Minh City Vietnam 

  7. Jalan-Jalan Di Tanjung Balai, Pulau Karimun, Indonesia.

  8. Jalan-Jalan Di Krabi, Thailand

  9. Macam Mana Nak Tahu Hp Oppo Ori Ke Tak? 

  10. Telegram Channel Dengan Tiada Limit Keahlian


Pencapaian Adarain Tahun 2016


Tahun ni tak banyak join mana2x contest, dalam 2-3 contest join tapi semua tak menang mungkin sebab masa menulis takde soul n tak kreatif, join pun gitew2x je.


Tapi yang menariknya banyak plak yang nak beriklan dengan adarain. Antara bayaran paling tinggi pernah terima RM300 dan paling rendah pernah dapat RM250. Not bad..


Rezeki jangan ditolak.


Semoga pncapaian tahun 2017 ada peningkatan dari segi trafik, kreatif dlm penulisan dan banyak menang contest :D


RahsiaPenulis.com



Selamat Tahun baru 2017 kat korang semua..

Jika korang takut, jgn berani-berani. Jika anda berani, jgn takut-takut. Lebih banyak gagal, lebih banyak kita belajar, asalkan jgn gagal kerana perkara dan masalah yg sama. Mengapa harus takut dgn kegagalan kalau kegagalan itu guru yang hebat?


 
Comments

19 komentar

Selamat tahun baru 2017..
Tahniah di atas kejayaan demi kejayaan yang dicapai sepanjang tahun 2016..

alhamdulillah moga tahun 2017 lebih baik dari sebelumnya

moga 2017 lebih baik dari tahun sebelumnya. InshaAllah. :)

selamat tahun baru...smg tahun ini memberi lebih2 lagi makna untuk kehidupan kita..umur meningkat dan smg amalan rohani pun meningkat. InsyaAllah

Selamat tahun baru 2017.. Kegagalan adalah guru yang hebat. Tiada kejayaan tanpa usaha dan tiada usaha tanpa semangat dan keazaman yang tinggi.

Selamat Tahun Baru Adarain.

Banyak giler argh post yang best-best ni .. tak sabar nak baca ..moga bermanfaat buatku ..

semoga tahun 2017 ini lebih kemas berbanding tahun-tahun lepas.

selamat tahun baru juga Asyraf... sila2x kan membaca. :D

selamat tahun baru tuan, semoga tahun ni lebih berjaya

Semoga tahun 2017 semakin banyak entry yang memberikan manfaat kepada viewers

semoga lebih banyak post yang popular pada tahun hadapan.

Semoga makin sukses bro utk tahun 2017.

tengom dari segi tajuk tu mmg ramai yang cari di google

selamat tahun baru...

carta ni berdasarkan google analytic atau plugin wordpress ya?

selamat tahun baru Ummie.. carta ni berdasarkan plug in yang saya pakai sejak saya pakai wordpress


EmoticonEmoticon