Friday, 25 October 2019

Minyak Wangi Paling Top 2019 Buat Lelaki

Kalau sebelum ini ada buat berkenaan dengan minyak wangi paling top 2019 untuk wanita dan kali ini untuk lelaki pula. Lelaki pun pakai perfume juga nak berwangi-wangian supaya wanita lain terpikat khas untuk yang bujang je lah.. yang dah kahwin tu pakai untuk elak busuk la... sekadar penyedap hati.. haha. gurau2x je ok..

Jadinya, bau apa yang top dan ok untuk lelaki pada tahun 2019?.

Ini adalah senarai minyak wangian inspired atau kata melayunya di inspirasikan oleh bauan brand yang original..

Kalau nak beli perfume original memang tak mampu la sampai beratus-ratus ringgit.. ada juga perfume sampai ribu-ribu.

Minyak Wangi Paling Top 2019 Buat Lelaki

Kebanyakkan bau perfume lelaki adalah jenis citrus, woody dan fresh lain berbanding dengan wanita yang lebih kepada fruity, floral serta sweet. 

Sekadar gambar hiasan
  1. Tom Ford Tobacco Vanille 
  2. White Musk The Body shop for Men
  3. Paco Rabanne 1 Million
  4. Versace Eros 
  5. Dunhill Desire Blue
  6. Creed Eventus
  7. Tom Ford Tobacco Oud
  8. Ch 212 ViP
  9. Giorgio Armani Aqua Di Gio
  10. Christian Dior Sauvage
Senarai bau kat atas tu memang bau yang top dan kebanyakkan lelaki semua tahu bau ni dan akan suggest bau yang macam ni. Even seller pun akan recommend senarai bau yang macam ni..

Kalau lelaki yang tak pernah pakai perfume tu boleh la try senarai bau yang kat atas tu. Ada bau sweet, ada bau fressh dan ada bau yang oud.. Memang bau jantan habis..

Nanti boleh try bau ni kat kedai perfume original macam kat pavillion, sogo dan banyak lagi.. kalau berkenan boleh beli kalau tak mampu beli yang inspired je la.. bau pun lebih kurang sama.  

===

HARGA ASAL
RM55 Sebotol (35ml)

HARGA PROMOSI!
RM20 - Sebotol  (35ml)

====

CARA PEMBELIAN

Sebarang tempahan boleh dilakukan melalui WHATSAPP atau SHOPEE

Klik Link -> 016-5252773

Saya akan berikan no akaun dan anda hendaklah menunjukkan bukti pembayaran dengan memberikan Tarikh dan masa pembayaran dibuat. 

Saya akan cuba menjawab persoalan anda dengan secepat yang mungkin.

atau 

CARA KEDUA korang boleh beli dekat SHOPEE dengan harga dan kos postage yang murah. Dengan pembelian RM 40 ke atas shipping murah dari shipping biasa. 

Boleh singgah sambil membeli di shopee.com.my/myadminstore


Dipuji tak terbang, Dihina tak tumbang. Pasti bangkit!

2 comments:

  1. aku pakai bedak aje sekarang.

    kalau ada minyak atar, baru la pakai. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..kengkadang apa minyak pun tak pakai. tapi pomade wajib

      Delete


EmoticonEmoticon